AlgemeenNieuwsVerslagen

Ruime winst VSC op Veenendaal

 

Na Het verlies van vorige week, is het Veenendaal niet gelukt zichzelf te herstellen. Integendeel zelfs, de ploeg van Andre Quint kreeg voor rust zes tegentreffers te verwerken en werd door VSC met 7-1 afgedroogd. ,,Dit is de titelkandidaat, dat weet ik zeker. Neemt niet weg dat wij slordig waren. Voor rust werden al onze fouten pijnlijk afgestraft.”

Al na vijftien minuten voetballen leek het een verloren zaak. Veenendaal kreeg drie doelpunten om de oren, waarna het eigenlijk al een verloren wedstrijd speelde. Nog voor rust kwamen daar drie treffers bij, waardoor Andre Quint zijn ploeg kon oppeppen bij een 6-0 achterstand. ,,Ik zei ze dat ze hun huid duur moesten verkopen. De eerste helft vergeten en er in de tweede helft wel voor knokken.”

Dit deed de ploeg, want na rust wist VSC slechts eenmaal te scoren. ,,Zij gaven natuurlijk ook minder gas, maar wij speelde wel beter. Door een doelpunt van Ronald de Graaf wisten wij de stand van de tweede helft op 1-1 te zetten. Deze nederlaag moeten wij vergeten en kijken naar volgende week. Tegen dit soort zepers loopt iedere ploeg een keer aan.”

Na 2 wedstrijden winst en 2 verlies staat Veenendaal nu in de middenmoot.

Bron:veenendaalsekrant.nl

 

Voor de actuele stand en het speelschema bekijk: http://www.vvveenendaal.nl/veenendaal-1-schema-en-standen/

Geef een reactie