Eindejaarsbericht namens het bestuur.

Beste leden van v.v. Veenendaal,

We zijn al weer bijna weer aan het einde van 2012 gekomen.

Een jaar met enkele hoogtepunten dat voor ons gevoel echt is omgevlogen.

Om ons heen kwam het voetbal helaas ook in 2012 negatief in het nieuws met als dieptepunt de het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Met RESPECT voor elkaar, op en naast het veld, bereiken we meer. Laat dit voor iedereen een overdenking zijn in zijn of haar goede voornemens voor 2013.

Als bestuur willen wij onze leden, onze supporters maar in het bijzonder onze vrijwilligers en sponsors die onze club in 2012 een warm hart hebben toegedragen bedanken voor hun inzet. Zonder enige hulp zou de club niet kunnen bestaan.

 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen, een welverdiende rustperiode tijdens de winterstop toe en daarna gaan we er in 2013 graag weer samen volop tegenaan om er een mooi voetbaljaar van te maken.

 

Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om jullie uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie op
zaterdag 5 januari 2013.

Vanaf 12:00 uur is iedereen van harte welkom voor de wedstrijd tussen de A1 en A2, waarna om 13:30 Veenendaal 1 tegen oud Veenendaal zal spelen. Vanaf 15:00 uur is er de traditionele nieuwjaarsreceptie met livemuziek, de huldiging van enkele jubilarissen en de verkiezing van vrijwilliger van het jaar! Wij werken deze dag met munten.

De munten zijn te koop voor slechts eur 1,00.

 

Graag tot dan en nogmaals fijne dagen en een sportief 2013 gewenst!

 

 

Namens het voltallige bestuur,

Gerard Wildeman, Jan van Schuppen, Andre Kiesbrink, Aart van Asselt, Michel Heikamp en Martin Bene.

Geef een reactie