Verslag nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 5 januari 2013 organiseerde v.v. Veenendaal de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Vooraf speelde de A1 een wedstrijd tegen de A2. Een wedstrijd die de A1 met 4-2 wist te winnen.

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig Veenendaal 1 en oud Veenendaal 1 was wederom een spannende pot. Na een 0-2 achterstand wist huidig Veenendaal 1 zich toch terug te knokken tot een 3-2 overwinning.

Inmiddels werd er in de kantine plaats gemaakt voor ’the Outlets’. Deze Veenendaalse band verzorgde de gehele middag live-muziek’. (Jan en band, bedankt!).

Businessclub de Salamander verzorgde deze middag erwtensoep en worst voor de inwendige mens. Leden van de Businessclub, bedankt!

Voorzitter Gerard Wildeman verzorgde de nieuwjaarstoespraak en stond stil bij enkele bijzonderheden van het jaar 2012 waaronder de goals van Messi, de spannende eredivisie, de succesvolle jeugdafdeling van v.v. Veenendaal maar ook het dieptepunt van 2012. De dood van grensrechter Nieuwenhuizen die op een afschuwelijke manier de dood vond. Een gebeurtenis die we met z’n allen moeten betreuren en moeten hopen dat iets dergelijks niet meer plaats zal vinden.

Jubilarissen

Traditioneel werden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook enkele leden in het zonnetje gezet voor hun trouwe jaren van dienst bij de club.

  • Teus Lansing met 50 jaar lidmaatschap
  • Wim Demoed met 25 jaar lidmaatschap
  • Wim van Wijk met 25 jaar lidmaatschap (helaas afwezig)
  • Siem Gerritsen met 50 jaar lidmaatschap (helaas afwezig)
Vrijwilliger van het jaar

Nigel van Eeden is benoemd tot vrijwilliger van het jaar van v.v. Veenendaal. Nigel zet zich op vele vlakken in voor de vereniging. Meerdere dagen per week is hij bij de club te vinden als jeugd-trainer, jeugd-coördinator, bar medewerker, inkoper en wat doet hij eigenlijk niet.

Bij deze willen wij Nigel van Eeden nogmaals bijzonder danken voor zijn inzet!

Voorzitter Gerard Wildeman bedankt nogmaals de leden, supporters en in het bijzonder de andere vrijwilligers en sponsors die onze club in 2012 een warm hart hebben toegedragen.

Nigel van Eeden vrijwilliger van het jaar


 

Geef een reactie