Veenendaal verliest in Loosdrecht van OSO

De mannen van Veenendaal hebben bij OSO een pijnlijke nederlaag geïncasseerd. In de uitwedstrijd werd er met 3-1 verloren en daarover was trainer Andre Quint totaal niet te spreken. ,,We hebben wel op het veld gestaan, maar hebben niet gevoetbald”, waren de eerste woorden van de oefenmeester na afloop.

Door twee persoonlijke fouten keek Veenendaal voor rust al tegen een achterstand van twee doelpunten aan. ,,We zijn vandaag fysiek ondergesneeuwd. Wij moeten het hebben van onze voetballende kwaliteiten en het lijkt wel of wij bang worden als de tegenstander contact met ons zoekt.”

Het krachtige OSO profiteerde hier optimaal van, waardoor de mannen van Quint na rust twee treffers moesten maken om de schade te beperken. ,,Maar zelfs dat lukte vandaag niet”, mopperde de trainer. ,,We zijn vandaag vergeten om te voetballen.”

Het waren dan ook de bezoekers die met een derde treffer de wedstrijd op slot wist te gooien, waardoor de treffer van Marcel Martens alleen goed was voor de statistiek.

De volgende wedstrijd van Veenendaal is dinsdagavond 9-4 19:00 uur thuis tegen VSC.  Volgende week is Fietswereld Dirk Methorst onze balsponsor: www.fietswerelddirkmethorst.nl.

Bron: veenendaalsekrant.nl

Geef een reactie