v.v.Veenendaal verliest eerste competitiewedstrijd thuis van Focus ’07

Zaterdag 7 september speelde v.v. Veenendaal 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Focus.

 

 

 

 

 

Pupil van de week was Thijmen Ipskamp. Hij is 8 jaar en speelt in onze F2.

  • Ruststand: 0-1
  • Eindstand: 2-3
  • Doelpunten: Sietse van Verseveld en Patrick van de Loo

Verslag veenendaalsekrant.nl

In de eerste wedstrijd in de vierde klasse heeft Veenendaal een nederlaag moeten incasseren. Op eigen veld was Focus’07, een degradant uit de derde klasse, voetballend de betere ploeg, maar won het maar met 2-3. ,,Een punt was verdiend geweest”, baalde trainer Andre Quint na afloop.

door Jeroen van der Veer

,,Focus was een hele goede ploeg”, benadrukt de oefenmeester. ,,Zij zijn ervaren, hebben sluwe spelers en dat maakt op dit niveau vaak het verschil.” En dat verschil was in de eerste helft duidelijk te merken. Veenendaal wist wel tot wat kleine mogelijkheden te komen, maar het was vooral Focus dat de aanval koos. ,,Met ‘slechts’ 0-1 kon de kleedkamer opgezocht worden.”

Na rust werd de score door de bezoekers verdubbeld, al deed Sietse Verseveld namens Veenendaal, vanuit een corner, snel iets terug. De hoop op de gelijkmaker groeide en de thuisploeg trok ten aanval. Toch was het Focus dat de marge weer naar twee wist te brengen. De treffer van Patrick van de Loo was echter voor de statistieken, want de kansen die daarna volgden werden niet benut. ,,En daarom kan ik niet tevreden zijn. Ondanks dat zij beter waren, hebben wij de kans op de gelijkmaker laten liggen.”

 

20130907a

thijmen2

Geef een reactie