Heb je een auto en wil je Veenendaal en jezelf sponsoren?

Heb jij een auto en wil je GRATIS v.v. veenendaal sponsoren en er zelf ook van profiteren?

Dan heeft Total een leuke aanbieding!
Spaar punten met het aantal liters dat je tankt voor de club en krijg zelf (extra) punten om cadeaus mee uit te zoeken. Het kost je dus helemaal niets en tanken moet je toch al doen.

Satellite

Wil jij een TotalClubPas? mail dan naar info@vvveenendaal.nl

Meer informatie:

 

Total Nederland introduceert haar nieuwe spaarsysteem: TOTAL Club

Total heet u welkom bij de leukste club van Nederland: TOTAL Club. Voor iedereen die van snel sparen en heel veel voordeel houdt. En wie houdt daar in Nederland niet van? Helemaal als het zo makkelijk is. Snel, gratis & makkelijk sparen voor de mooiste cadeaus en leukste uitjes TOTAL club is gratis voor iedereen. En u hoeft niet meer te doen dan dat u nu al bij Total doet: tanken. Bij iedere tankbeurt spaart u automatisch punten voor de leukste cadeaus. Dat kan snel gaan. Helemaal als u váker bij Total tankt.

U ontvangt 1 TOTAL Club punt per getankte liter motorbrandstof, waardoor u simpel en overzichtelijk uw puntensaldo op kunt volgen.

 

Bonuspunten bij vaker tanken*

Als u 200 liter tankt in 3 maanden (gemiddeld 4x een volle tank) krijgt u 50% extra punten over dat kwartaal. Bij 400 liter verdubbelen we zelfs uw gespaarde punten van dat kwartaal.
En als u Total Excellium tankt is dat niet alleen beter voor uw motor maar ook voor uw spaarsaldo. Dan ontvangt u namelijk altijd dubbele punten bij uw tankbeurt.

Meer dan sparen alleen

Met uw TOTAL Clubcard profiteert u daarnaast ook nog van veel extra voordeel. Bijvoorbeeld van Total Assistance: onze gratis pechhulpdienst waar u i.c.m. Total Excellium tanken het hele jaar van profiteert. Daarnaast ontvangt u zeer aantrekkelijke Total trends aanbiedingen. En er zijn regelmatig voordeelacties voor pashouders zoals extra korting op een wasbeurt, exclusief voor leden van TOTAL Club.  

Geef een reactie