v.v.Veenendaal 1 – DVSU: Nando van Doorn (F1)

Op zaterdag 15-3-2014  speelde het eerste van v.v.Veenendaal een thuiswedstrijd tegen DVSU. Tijdens deze wedstrijd was Nando van Doorn de pupil van de week.

 

 

 

 

 

 

  • Nando is 7 jaar en gaat naar school op t Speelkwartier.
  • Nando is middelvelder bij onze F1.
  • Later hoopt Nando prof-voetballer te worden.
  • Deze wedstrijd zal volgens Nando eindigen met een 3-1 overwinning voor Veenendaal!

De wedstrijd is uiteindelijk geëindigd in een 2-2 gelijkspel!

Nando1

20140315

Na vier weken niet gevoetbald te hebben, mocht Veenendaal eindelijk weer eens het geliefde balspelletje spelen. Tegen DVSU miste de ploeg van Andre Quint duidelijk wedstrijdritme en mocht het na afloop tevreden zijn met een 2-2 gelijkspel. ,,Vandaag hebben ook twee A-junioren van 18-jaar hun debuut gemaakt en we scoren in de slotfase de gelijkmaker. Dat waren de grootste pluspunten van vandaag”, sprak de trainer trots.

door Jeroen van der Veer veenendaalsekrant.nl

Na twintig minuten wist Gert-Jan Snijders de openingstreffer achter zijn naam te zetten, maar niet lang daarna deden de bezoekers iets terug. ,,Een schitterende vrije trap, ik kan niet anders zeggen.”

Direct na rust kreeg Veenendaal opnieuw een treffer te verwerken en wederom uit een standaardsituatie. ,,Maar daarna hebben wij wilskracht getoond en toch nog de gelijkmaker weten te maken. Dat was ook wel terecht, want wij waren vandaag zeker niet minder dan DVSU.”

Met al een periode op zak, wil Andre Quint de competitie ‘gewoon lekker’ uitspelen: ,,Volgende week naar Scherpenzeel, die vandaag kampioen geworden zijn. Daarna wachten nog vier potjes tegen de ploegen die onderaan bungelen en dan kunnen wij ons op gaan maken voor een heel leuk toetje.

Nando2

Nando3

Pupil van de Week is mede mogelijk gemaakt door Top 1 Toys Ad Quint

Geef een reactie