v.v. Veenendaal verliest ruim van kampioen Scherpenzeel

Na zaterdagmiddag weten de mannen van Veenendaal waarom Scherpenzeel terecht kampioen is geworden. Op eigen veld wist de lijstaanvoerder met 7-1 te winnen en kon Veenendaal met een pak slaag huiswaarts keren. ,,Voor beide partijen stond niets op het spel en daarom was het ook een sportieve wedstrijd. Wij hebben vandaag gezien waarom Scherpenzeel terecht kampioen is geworden”, sprak Andre Quint (trainer) na afloop.

door Jeroen van der Veer veenendaalsekrant.nl

,,Vanaf het begin was Scherpenzeel de bovenliggende partij”, blikt Quint terug. In de eerste helft kreeg Veenendaal nog wel een paar kleine mogelijkheden, maar keek het voor rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Na de thee ging de thuisploeg door met scoren en stopte het pas bij de zeven. Jerome Ipenburg scoorde daarna nog wel de eretreffer, maar dat was enkel en alleen voor de statistieken. ,,Volgende week een vrije zaterdag en daarna toewerken naar de nacompetitie.”