Verslag vv Veenendaal tegen Posthoorn

VEENENDAAL – Na de verloren derby tegen Panter was Veenendaal bij De Posthoorn zoekende naar eerherstel, maar deze werd niet gevonden. In Amersfoort werd met 2-2 gelijk gespeeld en daarmee was trainer Andre Quint niet blij. ,,Gezien hun thuisstatus kan je tevreden zijn met een punt, maar er zat meer in.”

Via een mooie aanval wist Patrick van de Loo de bezoekers op voorsprong te schieten, maar door een strafschop werd het in dezelfde minuut al gelijk. ,,Vlak voor rust kwamen we zelfs op achterstand en wederom werd er slecht verdedigd”, baalde de oefenmeester.

Na de onderbreking wist Veenendaal wel zijn spelletje te spelen en door een overtreding op Van de Loo kreeg het een strafschop. Deze werd door Jeroen Veens benut, maar verder dan 2-2 kwam het niet. ,,We hebben twee punten verloren.”

Copy: Veenendaalse krant