Nieuws

Veenendaal haalt aanvaller op bij DOVO

Uit de Veenendaalse Krant :

VEENENDAAL Terwijl de grote clubs in Veenendaal al ruimere tijd bezig zijn met hun selectie voor volgend seizoen vorm te geven, lijken de ‘kleine’ broertjes nu ook actief te worden. Zo heeft voetbalvereniging Veenendaal in Tim Boogers zijn eerste aanwinst gevonden. De aanvaller komt over van het tweede elftal van DOVO.

Jeroen van der Veer

De ploeg staat volgend seizoen onder leiding van Chris Minnebreuker en daarmee lijkt de vereniging te anticiperen op het aanstaande vertrek van Dennis Quint. De aanvaller wordt door meerdere verenigingen gevolgd, waaronder buurman De Panter. Voor Boogers is het een mooie mogelijkheid om zichzelf weer in de kijker te spelen, vertelt hijzelf: ,,De reden waarom ik DOVO verlaat is omdat ik weer veel minuten wil gaan maken na lang blessureleed in verband met een afgescheurde kruisband. Bij mijn nieuwe club hoop ik zoveel mogelijk doelpunten te maken en daarmee de club te helpen in de strijd om promotie.”

NOTE redactie website vv Veenendaal : De opmerking over het aanstaande vertrek Dennis Quint komt volledig voor rekening van Jeroen van de Veer van de Veenendaalse krant. Dennis heeft aan het bestuur laten weten (gesprek dd. 26 maart 2015) dat hij graag nog enkele weken bedenktijd wil voordat hij een definitieve beslissing neemt. Het mag voor zich spreken dat het bestuur en de technische staf hoopt op een, voor de club, positief besluit.

tim

 

Geef een reactie