JeugdNieuws

2 nieuwe spelers voor Veenendaal 1

Met ingang van volgend  seizoen komen Sven van Asselt en Luuk van de Lustgraaf onze club versterken. Beide heren maken de overstap van VRC naar onze club.

Geen gemakkelijke beslissing voor Sven van Asselt

Toch was het geen gemakkelijke beslissing, moet Van Asselt bekennen. De 21-jarige voetbalt al vijftien jaar bij VRC en heeft daar als hij fit is een basisplaats. ,,Maar ik wil deze uitdaging aangaan. Ik denkt dat ik bij Veenendaal belangrijk kan zijn.

Na drie pogingen, heeft Veenendaal dan nu eindelijk beet. ,,Elk jaar sprak ik wel met ze, maar elke keer ben ik overgehaald om toch bij VRC te blijven. Dit jaar heb ik weer goede gesprekken gehad en daarbij kwam Veenendaal met een goed verhaal. Ik hoop dat ze naar de derde klasse promoveren en dat ik bij VRC afsluit met lijfsbehoud in de tweede klasse. bron Jeroen van der Veer veenendaalsekrant.nl

Luuk van de Lustgraaf stapt over naar Veenendaal

Het 18-jarige talent (verleden bij Vitesse) werd afgelopen seizoen met hoge verwachtingen teruggehaald naar VRC, maar dat avontuur stopt al na één seizoen. ,,De klik tussen mij en de trainer vond ik niet zoals ik het wilde en had verwacht”, geeft de middenvelder als reden voor zijn vertrek. ,,Ik vind het ook belangrijk als ik vertrouwen krijg en dat voelde ik niet echt.”

Nadat bekend werd dat Van de Lustgraaf VRC wilde verlaten, hingen diverse verenigingen aan de telefoon. Er werden ook meerdere gesprekken gevoerd, maar het gevoel zei dat hij voor Veenendaal moest kiezen.

,,Ik zie bij Veenendaal meer de mogelijkheid om speelminuten te maken en daardoor een betere voetballer te worden”, aldus de tiener. ,,Daarnaast heeft deze club veel jonge jongens en willen ze de stap omhoog zetten. Ik denk dat ik mij daar goed thuis zal voelen.” bron Jeroen van der Veer veenendaalsekrant.nl

 

Namens de technische commissie heten wij beide heren van harte welkom!