Hoi! Heb jij zin om te voetballen?

banner

Hoi, heb jij zin om te voetballen? Of zoek je een vereniging voor je kind om te voetballen?

Kom dan snel naar Voetbal Vereniging Veenendaal!

v.v. Veenendaal is de oudste voetbal vereniging van Veenendaal. Ons sportpark ligt langs de Rondweg-Oost. Je hebt het vast wel eens gezien vanaf de weg. Uniek aan onze vereniging is dat plezier voor iedereen voorop staat en daarbij kunnen we in sommige leeftijdscategorieën nog spelertjes gebruiken.

Kom je bij ons voetballen dan profiteer je tijdelijk van de volgende actie;

Een GRATIS waardebon van € 25,- bij 100% Voetbal Veenendaal. Deze kan je gebruiken voor bijvoorbeeld je voetbalschoenen of een tas, het tenue zorgt de club voor.

Waar wacht je op? Meld je aan via ons aanmeldformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Het is altijd mogelijk om eerst een proeftraining of meerdere proeftrainingen bij te wonen.

Graag tot ziens bij v.v. Veenendaal!

2017-03-31-PHOTO-00000088

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.