AlgemeenJeugdNieuws

Terugblik jubileum v.v. Veenendaal 90 jaar

5 juni was het zover, onze vereniging bestond 90 jaar!

Om het 90 jarig jubileum te vieren zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd door vele vrijwilligers met als slot op zaterdag 17 juni verschillende activiteiten voor jong en oud op ons sportpark.

Een zeer mooie dag met o.a. wedstrijden van de jeugd tegen de ouders, een penaltybokaal, een receptie, de wedstrijd van ons 1e elftal tegen het RTL Sterrenteam en een feestavond met optredens voor onze leden.

Graag kijken we met u terug op enkele bijzondere momenten:

Vele activiteiten voor jong en oud

In de dagen voorafgaand aan deze dag zijn er vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Activiteiten die mede door de inzet van meerdere vrijwilligers en de vele bezoekers erg gezellig waren.

  • Pub Quiz
  • Bingo
  • Spelletjescircuit voor de jeugd

Officiële momenten

Voorafgaande de wedstrijd tegen het RTL Sterrenteam was er een toespraak van voorzitter Andre Kiesbrink.

Tevens feliciteerden dhr. Doornebosch de vereniging namens de KNVB en wethouder Stroobosscher namens de gemeente Veenendaal.

Op deze dag werden de oudste leden Dhr. Daan Stuivenberg, het oudste en langste lid (80 jaar) en Dhr. Jan Overeem, reeds 76 jaar lid in het zonnetje gezet. Ook werden Roan Bos, Dirk Bos en Hennie Nieboer (helaas afwezig) in het zonnetje gezet.

RTL Sterrenteam

Het 1e elftal speelde een wedstrijd tegen het RTL Sterrenteam met onder andere Baas B, Koert-Jan de Bruijn, Sascha Visser, Regillio Vrede, Brownie Dutch, Glenn Helder en Michael Mols. Stuk voor stuk Nederlanders die na afloop ook alle tijd namen voor een handtekening en een foto. De wedstrijd eindigde in 3-3. Hierbij scoorden Gert Jan Snijders en Tim Boogers (2x) voor de thuisploeg.

Afscheid Roan Bos

Voor Roan Bos was het een wedstrijd met een dubbele lading. Het werd namelijk zijn laatste duel in het 1e elftal van v.v. Veenendaal. ,,Na 13 seizoenen ga ik in het 3e elftal voetballen en stop ik bij de hoofdmacht. Ja, dat is dan wel bijzonder om op zo manier af te sluiten.”

Zo gaf trainer Arco van Elst de verdediger een publiekswissel. Hierbij klapte iedereen op het sportpark en ook het RTL Sterrenteam toonde zijn respect. ,,Glenn Helder kwam zelfs nog naar mij toelopen. Na afloop kwam ook Koert-Jan de Bruijn nog naar hem toe. Na een schouderklopje sprak hij Bos aan: ,,Geniet van het leven naast het voetbal. Je deed het trouwens nog vrij aardig.” Wij bedanken Roan voor zijn verdiensten in het 1e elftal!

Bedankt!

Voor het organiseren van deze mooie evenementen willen we speciaal bedanken onze Jubileum Commissie (Etienne, Melis, Shirley, Theo, Wim, Jan, Gertjan, Tim, Gerda, Marco en Teunis) onze andere vrijwilligers en al onze sponsors. Zonder deze mensen was dit allemaal niet mogelijk geweest!

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!

Met een sportieve groet,

het bestuur van v.v. Veenendaal

Voor meer informatie over het jubileum kijkt u op de volgende pagina.

Bekijk hier meer foto’s.