Jeugd teamindeling seizoen 2018-2019 *Update

Beste leden en ouders,

Hierbij treft u de VOORLOPIGE teamindelingen aan van de jeugdelftallen voor seizoen 2018/ 2019.

De Jeugdcommissie is, na overleg met de jeugdtrainers en berichten van spelers en of ouders die vertrekken en of lid worden tot deze indeling gekomen. Daarnaast dienen we ook rekening te houden met de leeftijd en dispensatie eisen vanuit de KNVB.

Bekijk de voorlopige indeling in de volgende bijlage:  jeugdindeling05082018
Update 5 Aug 2018: enkele mutaties zijn verwerkt. Bij de JO9-JO10-JO11 zal waarschijnlijk nog wat verschoven worden aan het begin van het seizoen.

Wij hebben de volgende teams ingedeeld.
JO9, JO10, JO11, JO12, JO14 en JO16 en wij verwachten nog enkele aanmeldingen van spelers die in de JO10, JO11, JO12 ingedeeld kunnen gaan worden.

Helaas moet wij melden dat het niet is gelukt om een JO19 elftal in te delen. Dit in verband met spelers die naar de senioren moeten overstappen en stoppende spelers. Een aantal spelers hebben we helaas niet in kunnen delen. Deze krijgen van ons een persoonlijk schrijven.

Nogmaals, het betreft een VOORLOPIGE indeling. Houd er rekening mee dat vanwege nieuwe inschrijvingen en/of andere omstandigheden de elftallen her en der nog kunnen wijzigen. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te beperken.

Voor een aantal teams zijn wij nog opzoek naar een trainer/leider. Mocht u zelf interesse hebben of ons mogelijk kunnen helpen aan een geschikte trainer, dan vernemen wij dat graag!

Mocht u naar aanleiding van dit bericht in contact willen komen met de Jeugdcommissie, dan zijn wij hiervoor op woensdag 30 mei om 20:00 uur in de kantine aanwezig. Graag uw aanwezigheid uiterlijk 30 mei 10:00 uur aanmelden via jeugd@vvveenendaal.nl.

Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie