Voetballers 5-7 jaar gezocht

Voor veel kinderen is voetballen hun favoriete vrijetijdsbesteding. Als er een bal in de buurt is, moet er tegenaan getrapt worden. Ze voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetbalheld of -heldin zijn. Dit begint al op jonge leeftijd.

Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijgen deze kinderen de kans om te spelen tegen hun leeftijdsgenootjes op het veld bij v.v. Veenendaal.

De afgelopen jaren hebben wij vele jaren een mini-elftal gehad. Dit met spelers van 5-7 jaar die 1 keer in de week trainen en op meerdere zaterdagen in de maand voetballen tegen teams uit de omgeving. Dit in de zogeheten Champions League waar ze wedstrijden (4 tegen 4) spelen op ongeveer een kwart voetbalveld waarbij het doel vooral is om met samen met plezier het voetballen te ontdekken.

Op dit moment hebben we 4 leden in deze categorie maar we hebben er 6 of 7 nodig voor een elftal. Weet jij iemand? Neem contact op met de jeugdcommissie van v.v. Veenendaal via jeugd@vvveenendaal.nl of bel met Michel 06-14999295.

Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling.

  • Voetbal is leuk om te spelen!
  • Voetbal is altijd dichtbij!
  • Voetbal is goed voor je ontwikkeling!
  • Voetbal is voor iedereen!
  • Met voetballen maak je vrienden voor het leven!