NieuwsSelectie

Habib al Mohsinawi (36) opvolger Arco van Elst

Nadat duidelijk werd dat Arco van Elst aan zijn laatste seizoen bezig is bij v.v. Veenendaal heeft de Technische Commissie (hierna: T.C.) gesprekken gevoerd om een profiel op te maken voor de functie van hoofdtrainer.

Tussen het bestuur en de TC is continue afstemming geweest. Tijdens deze gesprekken is de naam van Habib door enkele spelers genoemd.

In de daarop volgende weken zijn er meerdere gesprekken geweest met een spelersvertegenwoordiging, leden van de huidige staf / begeleiding, Habib en de T.C. met als resultaat de aanstelling van Habib al Mohsinawi als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019 – 2020).

Habib is 36 jaar, gehuwd en woont in Veenendaal. Hij heeft als trainer ervaring opgedaan bij o.a. Vitesse waar hij meerdere jeugdelftallen onder zijn hoede heeft gehad en Sparta Nijkerk waar hij het tweede team deed en als hoofdtrainer bij VDZ (derde klasse zondag).

Habib heeft op hoog niveau gevoetbald en heeft na zijn voetbalcarriere diverse trainersopleidingen gevolgd, waaronder de opleiding UEFA B.

Wij hebben er veel vertrouwen in dat we met Habib al Mohsinawi de geschikte trainer hebben gevonden om de ingeslagen weg voort te zetten.

Tevens willen wij Arco van Elst zeer bedanken voor zijn inzet en de mooie resultaten die hij samen met zijn staf en spelersgroep heeft behaald.

Het bestuur.