NieuwsSelectie

Habib en vv Veenendaal gaan per direct uit elkaar.

Na een reeks van teleurstellende gebeurtenissen binnen de club en selectie hebben trainer Habib Al Mohsinawi en Kees van Grootveld (TC) gezamenlijk besloten om per direct hun taken bij vv Veenendaal neer te leggen.

Habib Al Mohsinawi: Na diverse gesprekken tussen mij en een aantal mensen binnen de club is mij gebleken dat er geen draagvlak is om het seizoen gezamenlijk goed af te sluiten.

Kees van Grootveld: Het moment dat Habib heeft aangegeven geen toekomst voor zichzelf meer te zien binnen vv Veenendaal heb ik besloten mij solidair met hem te verklaren.

Dennis van Donselaar (TC): Wij betreuren ten zeerste het besluit van Habib en Kees, maar kunnen na de gevoerde gesprekken begrijpen waarom deze beslissing is genomen. Wij gaan er voor zorgen dat er op zo kort mogelijke termijn een interim trainer voor de groep komt te staan die er voor gaat zorgen dat het huidige seizoen zo goed mogelijk wordt afgesloten. We bedanken Habib en Kees voor hun getoonde inzet de afgelopen periode en wensen hun veel succes in de toekomst.