NieuwsSelectie

v.v. Veenendaal slaat toe op transfermarkt

In onze zoektocht naar aanvallende versterkingen is de Technische Commissie erin geslaagd om een zeer ervaren speler vast te leggen voor volgend seizoen.

De 27-jarige aanvaller Rodney van Klooster maakt komende zomer de overstap van VVZ ’49 naar v.v. Veenendaal. De oud speler van Delta Sports ’95 en aanvoerder van DOSC, die in 2017 in het elftal van het jaar stond van het AD/Utrechts Nieuwsblad en in dat seizoen maar liefst 22 doelpunten maakte, gaat vanwege de liefde verhuizen naar onze regio en was dan ook op zoek naar een club dichter bij zijn toekomstige woonplaats.

De TC handelde snel en wist na een paar goede gesprekken Rodney te laten kiezen voor onze mooie club. Rodney kan fungeren als spits en aanvallende middenvelder,  is sterk aan de bal, heeft een goed loopvermogen, een goed schot  en is doelgericht. Hij heeft de ambitie om met VV Veenendaal iets moois neer te gaan zetten en is een speler die het niveau binnen de selectie verder omhoog zal brengen. De TC is dan ook bijzonder verheugd met Rodney als aanwinst en verwacht op korte termijn nog meer goed nieuws te kunnen melden.