Vacature: trainer b-selectie (2e team)

 • Voetbalvereniging Veenendaal zoekt voor het nieuwe seizoen 2020-2021 een trainer voor de B- selectie, welke naar verwachting uit zal komen in de reserve 3e klasse. De ambitie is om de komende jaren zoveel mogelijk jonge spelers, die nu de overstap vanuit de JO19 maken, vanuit dit team te laten doorstromen naar de A-selectie.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en frisse trainer/coach die het vermogen heeft om de selectie, die enerzijds bestaat uit jonge talenten en anderzijds uit ervaren krachten, door een combinatie van plezier en inzet naar een hoger niveau te tillen. Wij verwachten van jou dat je aanwezig bent op de trainingsavonden (di/do) en op de wedstrijddagen (za).

  De kandidaat die wij zoeken beschikt over:

  – minimaal het UEFA-C/trainer-coach III diploma

  – ervaring met het trainen/coachen van een senioren selectie team

  – goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende competenties

  – de affiniteit om het team, en de jonge spelers als individu, te laten ontwikkelen

  – het vermogen om samen te werken met de hoofdtrainer en overige stafleden

  – de capaciteit om een team te smeden (teambuilder)

  VV Veenendaal beschikt over een mooie accommodatie met een goed kunstgrasveld als hoofdveld en goede trainingsmaterialen. Je wordt trainer bij de gezelligste vereniging van Veenendaal met zo’n 400 leden en trouwe supporters. Uiteraard bieden we een vergoeding die past bij het niveau van dit team en zorgen we voor de benodigde kleding.

  Geïnteresseerden worden verzocht hun CV met begeleidend schrijven t.a.v. de Technische Commissie te sturen naar technischezaken@vvveenendaal.nl