v.v. Veenendaal #StayAtHomeChallenge *UPDATE

In verband met het Corona-virus zijn alle voetbalwedstrijden en trainingen voorlopig afgelast.

Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Beweging is namelijk ontzettend goed voor de gezondheid.
Vele hebben thuis al dingen verzonnen die ze kunnen doen, maar wat is er leuker dan een uitdaging aangaan met je teamgenoten?

Doe je mee?

1. Iedere 2 dagen komt er een challenge; de trainer/leider deelt deze via de groepsapp. Deze challenge komt ook op de website en de social media van de club te staan.
  2. Film of fotografeer de challenge; vraag iemand om jou te filmen terwijl je de challenge uitvoert.
  3. Deel dit (als je dit wilt) in de groepsapp als bewijs en om elkaar uit te dagen.

Veel plezier!

P.S. uiteraard geen enkel probleem als je niet mee wilt doen of je filmpje niet wilt delen.
Wij vragen jullie vriendelijk de filmpjes van anderen niet te delen.

Challenges:

1. Hooghouden met een wc rol. Hoe vaak lukt het je?
  2. Lob de bal in een kliko (of bak) vanaf 5, 3 en 1 meter.
  3. De Hocus Pocus Akka
  4. Hooghouden met de bal
  5. Schiet de fles om vanaf 5, 10 en 15 meter. Eerst met je goede been en daarna de andere.