Nieuws

Bijeenkomst voor sponsors

In deze rare tijd is er ook tijd voor vernieuwing! VRC, VV Veenendaal en VMHC Spitsbergen slaan de handen ineen; we bieden samen met CTS IT aan de sponsoren de kans om elkaar in de 1,5 meter samenleving toch te ontmoeten op 7 mei a.s. om 19.30. Juist in deze tijd is het goed om zaken met elkaar te kunnen delen.

Welke zaken kunnen we als sponsoren met elkaar delen? Bijvoorbeeld je bedrijf voorstellen; wat is je core business? Maar ook waar loop je nu tegenaan? Welke oplossingen heb je gevonden in deze tijd van Corona? Waar kunnen bedrijven juist nu personeel delen? En wat kan de vereniging voor jullie betekenen? En zo zijn er nog vele andere zaken die aan de orde kunnen komen. Daarnaast is het ook simpelweg fijn om je collega-ondernemers te leren kennen en gewoon naar elkaar te luisteren.

Microsoft Teams
Het digitaal samenzijn vindt gewoon thuis plaats, vanuit je luie stoel. Hapje en drankje moet je zelf regelen, maar je hoeft 7 mei a.s. om 19.30 alleen maar op de link te klikken. We doen dit via Microsoft Teams. 

Als de mail met de uitnodiging niet goed is doorgekomen, mail dan sponsoring@vvveenendaal.nl, dan krijg je de link voor microsoft teams doorgestuurd.