JeugdNieuws

Teamindeling Jeugd seizoen 2020-2021

Beste leden en ouders,

Hierbij treft u de VOORLOPIGE teamindelingen aan van de jeugdelftallen voor seizoen 2020-2021.

De Jeugdcommissie is, na overleg met de jeugdtrainers en berichten van spelers en of ouders die vertrekken en of lid worden tot deze indeling gekomen. Verder zijn we op de hoogte van enkele nieuwe leden die nog willen komen, deze staan nog niet met naam genoemd bij de voorlopige indeling omdat niet alle inschrijfformulieren zijn ingeleverd/verwerkt.

Bekijk de voorlopige indeling in de volgende bijlage:  teamindeling jeugd vv veenendaal 20-21

Nogmaals, het betreft een VOORLOPIGE indeling. Houd er rekening mee dat vanwege nieuwe inschrijvingen en/of andere omstandigheden de elftallen nog kunnen wijzigen. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te beperken.Dit zodat elk team compleet aan de competitie kan starten. Voor een aantal teams zijn wij nog opzoek naar een trainer. Dit kan al vanaf 1 uur in de week.  Mocht u interesse hebben of ons mogelijk kunnen helpen aan een geschikte trainer, dan vernemen wij dat graag!

Mocht u naar aanleiding van dit bericht in contact willen komen met de Jeugdcommissie, dan horen we dit graag persoonlijk contact met een van onze leden van de jeugdcommissie of via de email jeugd@vvveenendaal.nl.

Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie