Corona Maatregelen *update 14-10*

Update 14-10:

Er zijn nieuwe regels bekend gemaakt.

Nieuwe maatregelen per 14-10:

• Alle competitie- en beker-wedstrijden zijn voor de komende 4 weken vervallen
  • Trainen vanaf 18 jaar is alleen nog maar toegestaan op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen, wij hebben vooralsnog besproken dat onze senioren elftallen niet trainen
  • Trainen voor kinderen tot 18 jaar mag wel. Zij mogen ook wedstrijden onderling met teams van eigen club spelen
  • Naast de kantine zijn ook douches en kleedkamers gesloten

Update 28-9:

Er zijn nieuwe regels bekend gemaakt.

Aanvullende maatregelen per 29-9:

• onze kantine is per 29-9-2020 voor 3 weken gesloten
  • alléén spelers, trainers, leiders, verzorgers en andere stafleden zijn welkom bij trainingen en wedstrijden
  • er zijn géén supporters (ook geen ouders) welkom op het sportpark
  • geblesseerde spelers worden zijn welkom
  • wij vragen de spelende teams een kortere aanvangstijd dan normaal te hanteren. Er kan toch niets genuttigd worden en zo lopen we andere teams minder in de weg.
  • chauffeurs (van uit-spelende teams bij wedstrijden) zijn welkom op het sportpark (wij vragen jullie om te zorgen voor zo min mogelijk chauffeurs)
  • er staan stewards bij de ingang om de toegang te controleren
  • onze kleedkamers zijn geopend
  • de toiletruimte beneden is geopend
  • de bestuurskamer is geopend voor ontvangst leiders en scheidsrechters (ingang via terras)
  • na de wedstrijd vragen wij iedereen direct te douchen, de kleedkamer schoon te maken en het complex te verlaten
  • er mogen geen meegenomen alcoholische dranken op het complex genuttigd worden
  • alleen leden van het bestuur, technische commissie, jeugdcommissie, een gastvrouw, onze omroeper en door het bestuur aangewezen personen mogen aanwezig zijn

Het bestuur.

Update 25 augustus

Beste leden, vrijwilligers, ouders, supporters, tegenstander en ander belanghebbenden,

Na een ‘andere’ vakantie dan ‘normaal’ zijn deze week de trainingen voor de jeugd weer gestart en deze week zijn weer de eerste officiële wedstrijden van het voetbalseizoen.

Een voetbalseizoen wat zeker anders zal zijn dan voorheen, omdat we nog altijd te maken met het corona-virus. Met dit virus zullen we met z’n allen (net als in het verdere dagelijkse leven) rekening moeten houden.

Uiteraard hopen we dat iedereen veel plezier zal beleven aan het voetbal en alles eromheen, echter staat gezondheid voorop!
Dus daarom vragen wij nogmaals een ieder zijn aandacht voor het Corona protocol, lees het aandachtig door en ga er verstandig mee om.

Met vriendelijke groet,

het bestuur en de jeugdcommissie

Algemene RIVM Corona richtlijnen:

• Blijft thuis als je symptomen van Covid-19 hebt of iemand anders in het huishouden (je hoeft je hier niet voor te schamen!).
  • Blijft thuis als je getest bent en er nog geen uitslag binnen is.
  • Ben je op vakantie geweest in een oranje of rood gebied, zorg dat dat je de 10 dagen thuisquarantaine uitzit.
  • Was thuis je handen goed voordat je naar de club gaat en als je weer thuis komt.
  • Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden.
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Was je handen met water en zeep voor en na bezoek van het gemeenschappelijke toilet
  • Schud geen handen.

Goed om te weten:

• Er zijn hygiëne middelden aanwezig om te desinfecteren.
  • Wij reinigen handcontactpunten meerdere keren per dag.
  • De toiletten mogen gebruikt worden.
  • Wij ventileren onze kantine.
  • Kleedkamers en douches van sportaccommodaties kunnen gebruikt worden.
  • Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk op 1 plaats te blijven zitten / staan op 1,5 meter
  • In de kantine kan je alleen bij het bestelpunt bestellen.
  • In onze kantine mogen 100 mensen zonder reservering, met onze hoeveelheid spelende teams, de wisselende speeltijden en bezoekers zullen wij dit niet behalen.
  • Op ons sportpark mogen 250 mensen zonder reservering, met onze hoeveelheid spelende teams, de wisselende speeltijden en bezoekers zullen wij dit niet behalen.
  • Mocht de vereniging constateren dat het te druk binnen of buiten is en de regels niet goed gewaarborgd kunnen worden dan kan het bestuur besluiten om het sportpark te sluiten.
  • Het is niet toegestaan om na afloop van een training / wedstrijd bij elkaar in de kleedkamer te zitten en samen nog iets te drinken.
  • Spreekkoren aanheffen of zingen en schreeuwen bij wedstrijden is niet toegestaan.

Protocol NOC NSF bekijken : algemeen-protocol-verantwoord-sporten—noc_nsf

Veelgestelde vragen KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal