Nieuwe jeugdleden zijn welkom!

Heb jij zin om te voetballen of zoek je een vereniging voor je kind om te voetballen? Je bent van harte welkom bij Voetbal Vereniging Veenendaal!

Ons sportpark ligt langs de Rondweg-Oost tussen de wijken Centrum, Veenendaal-Oost en Petenbos. Je hebt het vast wel eens gezien vanaf de Rondweg-Oost.

We zijn een kleine en gezellige voetbal vereniging en uniek aan onze vereniging is dat plezier voor iedereen voorop staat. Wij werken met het motto ‘ van plezier naar prestatie’ waarbij iedereen gelijke kansen en waardering krijgt. Ook zijn jeugdleden welkom op activiteiten naast de voetbal (denk aan voetbaltoernooien, een paasfeest, zaalvoetbal-toernooi, bingo, sinterklaasfeest, eindfeest en meer).

Wij bieden voetbal voor kinderen van 5 t/m 18 jaar voor zowel jongens als meiden.

Extra welkom voor aanvulling van onze huidige teams zijn:

• Mini’s 5-6 jaar
  • Jongens / meiden 8-13 jaar
  • Jongens 14 – 15 jaar
  • Meiden 15 t/m 18 jaar
  • Jongens 18-19 jaar

Goed om te weten:

• Kinderen kunnen altijd 3 keer kosteloos meetrainen
  • We trainen 2 keer in de week (1 uur per keer, mini’s 1 keer)
  • We trainen op (hoge kwaliteit) kunstgras
  • Op de meeste zaterdagen speel je een wedstrijd (bijna altijd in de buurt)
  • Je krijgt een voetbaltenue te leen, voor trainingskleding zorg je zelf
  • In de schoolvakanties zijn we meestal vrij
  • De (lage) contributie-bedragen kun je hier vinden.

Waar wacht je op? Meld je aan via ons aanmeldformulier, e-mail naar jeugd@vvveenendaal.nl of bel / app met Michel 06-14999295 dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je altijd contact opnemen bij vragen.

Goed om te weten:

Wil je kind graag gaan voetballen maar is er thuis helaas te weinig geld?
Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur is het mogelijk om alsnog te voetballen. Zij betalen voor kinderen  (4 t/m 17 jaar) de contributie en eventueel een gedeelte van de sportkleding. Meer informatie is te vinden via https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/utrecht/

Graag tot ziens bij v.v. Veenendaal!

2017-03-31-PHOTO-00000088