VV Veenendaal stelt oude bekende aan als trainer: Dennis Koorn


Voetbal Vereniging Veenendaal heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2023/2024.

Dennis Koorn, een oude bekende van de club, is met ingang van volgend seizoen verantwoordelijk voor de A-selectie. Nadat vorige week de sollicitatieprocedure is geopend, is Dennis Koorn de meest geschikte kandidaat bevonden.


Na het teleurstellende einde van seizoen 2022/2023, met degradatie tot gevolg, was de oudste voetbalclub van Veenendaal op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Over de aanstelling van Dennis Koorn zegt de voorzitter van VV Veenendaal het volgende:
“De degradatie van het afgelopen seizoen heeft er bij de club flink ingehakt. Vanaf nu zullen we dan ook opnieuw moeten gaan bouwen. We willen natuurlijk terug naar de derde klasse en daar met een herkenbaar elftal stabiel meedraaien. Al realiseren wij ons ook dat terugkeren nog wel eens een lastige opdracht kan gaan worden. Dat wij als vereniging iemand met een staat van dienst als Dennis Koorn hebben kunnen aanstellen om dat proces te leiden, maakt ons trots.

Hij is, volgens bestuur én technische commissie, de juiste man op dit moment. Daarnaast kregen wij de naam Koorn de laatste week al vaak doorgestuurd door mensen binnen en buiten de vereniging.”

Reactie Dennis Koorn:
“Na mijn vertrek bij VVA Achterberg dacht ik dat ik voor het eerst sinds jaren een hele rustige zomer tegemoet ging. Toch werd ik al snel door een paar clubs benaderd. Voor verschillende functies. Na de degradatie en de aankondiging over het vertrek van Tom Gesgarz werd ik door v.v. Veenendaal benaderd om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. In 2020 werd een eerste samenwerking door Corona en de lockdown al heel abrupt stilgezet maar bleef een heel plezierig gevoel over club, staf en spelersgroep bij mij achter. Het voelde ook als een klus die ik niet heb afgemaakt en waarvan ik nu de kans krijg om dat opnieuw op te pakken. De degradatie is natuurlijk hard aangekomen en de uitdaging ligt er nu om te proberen direct weer terug te keren naar de 3e klasse. Ik stap nu relatief laat in en gelukkig is er door de TC al veel werk gestoken in de selectie . Na de vakantie ga ik natuurlijk wat bekende gezichten terugzien en daar kijk ik nu al naar uit.”