Nieuws

Twee hoofdsponsors voor V.V. Veenendaal

Voetbalvereniging Veenendaal heeft in de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor maar liefst twee bedrijven bereid gevonden de club de komende drie seizoenen, met een optie op een vierde seizoen, als hoofdsponsor te ondersteunen. Dit zijn Fruitbewust en Apps & Us.

De club is blij met de twee bedrijven: ‘’Nadat ING aangaf te stoppen met de huidige vorm van hoofdsponsoring zijn wij als club opzoek gegaan naar nieuwe shirtsponsors. De komende twee jaar willen we namelijk de hele club van een nieuw verenigingstenue voorzien.
Tijdens de zoektocht hebben we twee bedrijven gevonden die ons financieel willen ondersteunen.
Hier zijn we als club vanzelfsprekend enorm blij mee en trots op.’’

Fruitbewust maakt elke week honderden huishoudens, scholen, sportverenigingen en bedrijven blij met vers fruit. Dit bezorgen zij voor een zacht prijsje elke week bij u aan de deur in de regio Veenendaal, Wageningen en Rhenen. Naast hun basis, bestaande uit bananen, appels en mandarijnen, krijgt u elke week een seizoensgebonden verassing in uw fruitkist.

Apps & Us is een consultancy bedrijf dat zich richt op de ERP software van Oracle. Inrichten, verbeteren, helpdesk en trainingen zijn de diensten die worden aangeboden. “Erg leuk om de club te ondersteunen die oorspronkelijk komt uit de wijk waar ik ben opgegroeid. Een aantal mensen ken ik al van kleins af aan.” zegt Lenno van Kleef, directeur van Apps & Us.

Beide bedrijven zijn al bekenden van de club. Fruitbewust staat op dit moment op de shirts van het zesde elftal, terwijl Apps & Us terug te vinden is voorop de tenues van het vijfde en de rug van het eerste elftal.

Op beide mouwen staan ook sponsoren. S.C. van Ravenswaaij B.V. die al zo lang als eenieder zich kan herinneren aan Voetbalvereniging Veenendaal verbonden is als trouwe en betrokken sponsor. Deze groothandel in aardappelen, groenten en fruit is het bedrijf achter groentewinkels zoals
‘De Goudreinet en De Koopman’. Beide winkels zijn vertegenwoordigd met borden en vlaggen langs het hoofdveld van Voetbalvereniging Veenendaal.

MOOIXL prijkt op de andere mouw. Deze kledingwinkel voor dames met een maatje meer is te vinden aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Ook MOOIXL is al langere tijd langs het hoofdveld te vinden in de vorm van reclameborden.

Last but not least: Businessclub De Salamander neemt de plek boven het rugnummer op de rug in.
De Salamander heeft als leden bedrijven die zich verbonden voelen met Voetbalvereniging Veenendaal. Een aantal keren per jaar komt de club samen voor een activiteit en/of interessant onderwerp.