Wat een gezellige zaterdag!

Zaterdag 13 januari was het druk bij vv Veenendaal.
Het was de dag dat Veenendaal OUD tegen NIEUW speelde (uitslag 2-3), de beste verkopers van de Grote Clubactie bekend werden gemaakt, huldigingen en natuurlijk de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie werd gehouden.

De cheque van de Grote Clubactie is aan de voorzitter Daan van Kleef overhandigd door de twee dames die alles begeleid en geregeld, hebben Jasja en Kelly. Er is door de jeugdleden maar liefst een bedrag € 3.676,80 opgehaald voor de club. Met dit mooie bedrag zal er een voetbalclinic worden georganiseerd voor de jeugdleden door FC Utrecht. De rest van het bedrag wordt gereserveerd voor jeugdactiviteiten tijdens het 100-jarig jubileum van onze vereniging.

Tijdens de receptie werden er ook  diverse mensen gehuldigd en in het zonnetje gezet.
Teunis Lansing, Gerrit Fasse en Siem Gerritsen (kon helaas niet aanwezig zijn) zijn al 60 jaar trouw lid van onze vereniging. Zij ontvingen een oorkonde, dinerbon en bloemen. Verder werden Danny Keuken, Jan van Schuppen en Aart van Asselt bedankt voor hun tomeloze inzet voor de A-selectie en Ria bedankt voor het updaten van de website en socials. Voor zijn 25 jarig lidmaatschap werd Gerard van de Haar gehuldigd.

Live muziek en een goed gevuld buffet zorgde ervoor dat iedereen het prima naar zijn/haar zin had.

Prachtige prijzen, waaronder een televisie, waren er te winnen tijdens de verloting. De trekking van alle verkochte lootjes is door Gerda en Alex professioneel uitgevoerd en zie hier de uitslag.

Kijk hier voor alle foto’s van wedstrijd tot warmbuffet