Selectie nieuws 2024-2025

28 januari 2024

Paul Okkersen speelde jarenlang bij huidig derdeklasser DEV Doorn waar hij ook een tijd aanvoerder was. Hij is supermarktmanager en had moeite om voetbal en werk te combineren waardoor hij ongeveer anderhalf jaar geleden stopte bij Doorn.

Afgelopen zomer verhuisde Okkersen naar Veenendaal en bezocht zo nu en dan wedstrijden van VV Veenendaal en na meerdere bezoekjes aan duels aan de Groeneveldselaan vroeg hij of hij mee mocht trainen. Daarin overtuigde hij trainer Dennis Koorn (hij kende de verdediger nog van zijn dienstverband bij SVL zes jaar geleden) van zijn kwaliteiten. ,,Vandaar de vraag aan Paul of hij niet per direct wilde aansluiten bij onze groep. Zijn werksituatie is iets gunstiger waardoor wedstrijden spelen nu ook weer tot de mogelijkheden behoort.”

Koorn prijst de kwaliteiten van de dertiger. ,,Wij zijn blij met de ervaring die Paul meebrengt en de rust in combinatie met zijn voetbalinzicht. Een goede aanvulling in onze vrij jonge selectie. Paul is op diverse plekken inzetbaar, maar heeft natuurlijk nog een achterstand. Zijn voetbalconditie en wedstrijdfitheid moet nog flink verbeteren om hele wedstrijden te kunnen spelen, maar ik ben blij dat Paul is aangesloten.”

23 januari 2024

‘Vrijwilliger’ Wayne Berry gaat voor vijfde seizoen VV Veenendaal

VEENEDAAL Verdediger Wayne Berry heeft tijdens de trip naar Benidorm zijn jawoord gegeven aan VV Veenendaal voor een langer verblijf. Al sinds het seizoen 2020-2021 speelt Berry voor de vierdeklasser.
De aanvoerder is niet alleen op het veld belangrijk, meent voorzitter Daan van Kleef. ,,Wayne is niet alleen als speler vanwege zijn ervaring belangrijk. Maar wat erg gewaardeerd wordt, is dat Wayne ook als vrijwilliger regelmatig een steentje bijdraagt bij de vereniging. We zijn dan ook erg blij dat Wayne nog een seizoen ons shirt draagt en zo ook betrokken blijft bij de club.” Eerder al zegde Rick Achterberg toe voor een volgend seizoen.

21 januari 2024

Rick Achterberg speelt ook komend seizoen voor VV Veenendaal

Ook volgende seizoen speelt Rick Achterberg bij VV Veenendaal. In het zonnige Benidorm, waar VV Veenendaal onlangs op trainingskamp was, zette hij de al toegezegde handtekening voor het seizoen 2024-2025. Rick is van grote waarde voor het elftal en hoopt ook volgend seizoen dit opnieuw te zijn.

Nadat Rick bij DOVO in diverse selectie elftallen had gespeeld, maakte hij in 2022 de overstap naar VV Veenendaal. Rick speelt volgend seizoen al voor het derde seizoen in het shirt van VV Veenendaal. “Dat Rick bijtekent voor het derde seizoen sluit aan bij de visie van VV Veenendaal, namelijk: Een herkenbare en stabiele selectie. We zijn blij dat Rick, net als al de nodige anderen, VV Veenendaal ook volgend seizoen trouw blijft.”