Exclusieve FC Utrecht Voetbalclinic voor leden van Veenendaal!

Yes! Het is eindelijk zo ver! De FC Utrecht Experience komt naar Veenendaal, en het is allemaal te danken aan jullie fantastische inzet!
Dit is jullie beloning voor het geweldige aantal loten dat jullie hebben verkocht tijdens de Grote Club Actie! 

Wil jij jouw voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tillen onder begeleiding van professionele coaches en de FC Utrecht-filosofie ervaren? Dan is dit jouw kans! Schrijf je nu in voor de exclusieve FC Utrecht Voetbalclinic bij VV Veenendaal en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en ontwikkeling!

Wat kun je verwachten:

  • Exclusief voor leden van VV Veenendaal én kosteloos!
  • Professionele begeleiding: Onze ervaren trainers, speciaal opgeleid door FC Utrecht, zullen jou begeleiden volgens het programma van de FC Utrecht Academie.
  • Meer dan voetbal: Naast het verbeteren van je technische vaardigheden, stimuleren we ook je sociale en persoonlijke ontwikkeling.
  • Persoonlijke aandacht: We delen de deelnemers in op leeftijd en niveau, zodat iedereen uitdagende ervaringen kan opdoen en zich kan ontwikkelen, niet alleen op het veld maar ook mentaal en sociaal.

Reserveer vandaag nog jouw plek! Ga naar FC Utrecht Experience vv Veenendaal voor meer informatie en om je in te schrijven.

Datum: 17 mei 2024

Tijd: 18:00 – 20:00

Prijs: gratis!

Locatie: VV Veenendaal

Leeftijd: 5 t/m 13 jaar, jongens én meisjes!