Een Onvergetelijke Voetbalclinic van FC Utrecht bij VV Veenendaal!

Wat een avond was het bij VV Veenendaal! Het was nog even spannend qua weer, want de hele dag werd zware regen en onweer voorspeld. Gelukkig klaarde het op tijd op en kon de voetbalclinic zonder problemen van start gaan.

Onder een opgeklaarde hemel werd de avond geopend door niemand minder dan Gert Kruijs, de voormalig FC Utrecht speler. Met zijn inspirerende woorden zette hij meteen de toon voor wat een onvergetelijke avond zou worden.

Na de opening mochten alle deelnemers als echte profspelers van de toekomst het veld betreden. De trots en blijdschap was van hun gezichten af te lezen. Gert Kruijs zelf verzorgde de warming-up, en het was fantastisch om te zien hoe hij zijn ervaring en enthousiasme deelde met de jonge voetballertjes.

Onder leiding van 6 fantastische, enthousiaste trainers van FC Utrecht begonnen ruim 65 kinderen, allemaal leden van VV Veenendaal, aan een training die zij niet snel zullen vergeten. De energie en het plezier spatten ervan af. De kinderen leerden nieuwe technieken, speelden spannende oefenwedstrijden en voelden zich echt deel van het FC Utrecht team.

Aan het einde van deze geweldige avond kregen de kinderen een prachtige FC Utrecht goodybag. Dit was nog niet alles: ze konden handtekeningen verzamelen en op de foto met hun helden. Met een lekker ijsje in de hand verlieten de kinderen voldaan en met een grote glimlach het veld.

VV Veenendaal bedankt FC Utrecht voor deze fantastische ervaring, exclusief voor onze leden. Dankzij hun inzet en passie hebben ze een onvergetelijke avond bezorgd aan alle deelnemers. Tot de volgende keer!

Om alle foto’s te bekijken, klik hier