Selectie nieuws 2024-2025

24 mei 2024

Sander en Thijs verlengen.

Sander van der Laan en Thijs Klopper spelen ook volgend seizoen voor V.V. Veenendaal 1. De rechter-vleugelverdediger en de middenvelder hebben hun ja-woord gegeven aan de club.

Sander van der Laan keerde dit seizoen na enkele seizoenen bij een ander elftal van V.V. Veenendaal terug bij het eerste. Dit seizoen heeft de verdediger, mede door zijn vermogen zijn directe tegenstander uit te schakelen, zijn plek in het eerste elftal verdiend.

Thijs Klopper kwam aan het begin van dit seizoen over van V.V. Renswoude en blijft dus nog zeker een seizoen bij V.V. Veenendaal. Klopper onderscheid zich met zijn aanvallende acties vanuit het middenveld en pikt regelmatig zijn goaltje mee.

“Zowel Sander als Thijs voegen kwaliteit toe aan ons eerste elftal. We zijn erg tevreden dat ze blijven.” Aldus de Technische Commissie.

14 mei 2024

Imrane Attaf naar v.v. Veenendaal

V.V. Veenendaal versterkt zich voor het aankomende seizoen met de aanvoerder van VRC JO23-1.

De technisch vaardige middenvelder gaat bij V.V. Veenendaal voor zijn kans om in een eerste elfal te spelen.

De TC is blij met het aantrekken van Imrane: “Imrane is een jonge speler met veel kwaliteit en potentie. Zijn spelinzicht en techniek hebben ons overtuigd.” Attaf speelt het liefste in een verdedigende rol op het middenveld.

4 mei 2024

Danny Seising komt naar v.v Veenendaal.

V.V. Veenendaal voegt voor volgend seizoen Danny Seising toe aan het keepersgilde van het eerste elftal. De jonge, talentvolle keeper komt over van DOVO onder 23.

De TC is blij met de nieuwe keeper: “Danny is een talentvolle keeper. Met zijn lengte en zelfverzekerde uitstraling zal het voor aanvallers moeilijk zijn hem te passeren. Daarnaast is zijn goede coaching opgevallen.”

Danny Seising zal volgend seizoen de concurrentie aangaan met Ralph Krijgsman en Max Kok.

30 april 2024

Max Kok tekent bij

Max Kok is ook volgend jaar keeper bij V.V. Veenendaal. De sluitpost heeft dit jaar last gehad van een slepende blessure, maar staat sinds enkele weken weer op het trainingsveld en is een optie voor het restant van dit seizoen.

Gisteren heeft Kok bijgetekend, waardoor hij ook volgend jaar een mogelijkheid is onder de lat bij V.V. Veenendaal.
De TC is blij met het aanblijven van de keeper. “Met de ervaring die Max heeft kan hij zowel binnen als buiten het veld van waarde zijn voor deze groep. Een keeper met de kwaliteiten die Max bezit, is voor V.V. Veenendaal een absolute meerwaarde.”


Ook trainer Koorn is ook tevreden: “Max heeft een pittige periode achter de rug maar heeft zich keihard teruggeknokt en ondertussen de eerste 90 minuten weer onder de lat gestaan. Tijdens zijn blessure heeft Max veel respect gewonnen door nagenoeg elke training en wedstrijd aanwezig te zijn en zo onderdeel van de groep te blijven. Ik ben superblij met het feit dat Max ook volgend seizoen onderdeel is van onze selectie en gun hem een blessurevrij seizoen.”

19 april 2024

Mitch van den Berg kiest voor V.V. Veenendaal

In de zoektocht naar aanvallende versterking is v.v. Veenendaal uitgekomen bij Mitch van den Berg. Met succes: de spits komt over van VRC en kiest voor een nieuw avontuur bij v.v. Veenendaal.

De ervaren goaltjesdief kan zowel in de punt van de aanval als op de vleugels uit de voeten. Met zijn diepgang en aanvallende loopacties kan Mitch van grote waarde worden voor dit elftal, aldus de Technische Commissie.

Ook trainer Koorn is blij met het aantrekken van de aanvaller: Mitch staat bekend om zijn onvoorspelbare acties, zijn doelgerichtheid en zijn doeltreffendheid in de 16m. Precies waar we naar op zoek zijn om ons team naar een volgend niveau te brengen. Mitch brengt daarnaast veel ervaring met zich mee. Mitch is een speler waar je graag naar kijkt. Als trainer en liefhebber ben ik natuurlijk zeer blij met zijn keuze voor ons.


Op de foto: Stefan Wildeman Patrick Paschedag Tim Willemsen Jan Bouwmeester

12 april 2024

Paschedag en Willemsen verlengen bij V.V. Veenendaal


Patrick Paschedag en Tim Willemsen gaan nog een jaar door bij V.V. Veenendaal. Beide heren hadden
in Benidorm, tijdens het trainingskamp, hun jawoord al gegeven.
Voor Patrick Paschedag is dit seizoen zijn eerste bij V.V. Veenendaal. Tim Willemsen speelt al langer bij
de Geel-Blauwen, maar vanwege blessures speelt hij dit jaar pas wekelijks wedstrijden.
Paschedag speelt zijn wedstrijden achterin of op 6. De afgelopen weken was hij zelfs een aantal keer
als supersub in de spits te vinden. Trainer Koorn: “Patrick onderscheidt zich met zijn inzicht, sterke
coaching en zijn verdedigende acties, maar is ook opbouwend een belangrijke speler. Tim Willemsen
is eveneens een sterkhouder op het middenveld, met een groot bereik. Hij is zowel in balbezit als bij
het veroveren van de bal erg belangrijk.” De TC en het bestuur zijn ook blij met het aanblijven van de
twee: “Met Patrick en Tim hebben we twee kwalitatief sterke spelers die beiden ook sfeer toevoegen.
Daarom zijn we blij dat ze blijven.”

Op de foto: Stefan Wildeman Alain van Hasselt Johan Mandemaker Ralph Krijgsman Sjoerd Snijders Roan Bos

5 april 2024

Vier Veense jongens verlengen bij v.v. Veenendal

Spelers Sjoerd Snijders, Alain van Hasselt, Johan Mandemaker en keeper Ralph Krijgsman zijn ook volgend jaar te bewonderen in Veenendaal 1.

De vier spelers hebben na gesprekken met de Technische Commissie de afgelopen periode allemaal hun jawoord gegeven.
Alain en Johan zijn dit seizoen beide geplaagd door blessures. Waar Alain nog herstellende is van een knieoperatie, maakt Johan alweer zijn minuten in de hoofdmacht van V.V. Veenendaal. Dat beide mannen verlengen stemt bestuur, TC en staf tevreden: “Ondanks zijn blessure weet je altijd wat je aan Alain hebt. Met zijn ervaring en natuurlijk leiderschap zijn we ervan overtuigd dat hij sterk terug zal komen bij de A-selectie en we hopen dat dan ook snel gebeurt. Bij Johan weet een verdediger dat hij geen seconde kan verzaken. Met zijn snelheid en onvoorspelbaarheid is hij gevaarlijk en kan hij elke wedstrijd van belang zijn.”
Ralph Krijgsman is dit seizoen regelmatig onder de lat te vinden bij wedstrijden van V.V. Veenendaal 1. “Ralph heeft dit seizoen voor het eerst veel speeltijd gekregen. Hij heeft vaak laten zien een keeper te zijn met veel potentie en onderscheid zich met goede reflexen en reddingen. We zijn blij dat hij aan V.V. Veenendaal verbonden blijft volgend seizoen.” Over Sjoerd Snijders eveneens lovende woorden: “Sjoerd is een jongen van de club, heeft veel dreiging naar voren en is sterk aan de bal. Daarnaast pikt hij regelmaIg zijn goaltje mee!”

3 april 2024

Gebroeders Keuken verlengen bij ‘hun’ v.v. Veenendaal

Na het grote feest van afgelopen zaterdag komt V.V. Veenendaal opnieuw met goed nieuws. Bart en Youri Keuken blijven V.V. Veenendaal ook volgend seizoen trouw.

Trainer Dennis Koorn is over beide spelers zeer te spreken: “Bart is multi-functioneel, kind van de club en al jarenlang sterkhouder in de A-selectie. Ook dit jaar is hij weer van grote waarde. Youri is een groot talent dat dit jaar definitief is doorgebroken in het 1e elftal en met zijn creativiteit en snelheid een basisplaats heeft afgedwongen.”

Afgelopen weekend waren de broers nog van groot belang. Binnen 11 minuten werd Cobu Boys mede door twee goals van Youri en een goal van Bart over de knie gelegd. Door zijn twee goals staat Youri nu gedeeld eerste in het regio topscorer klassement. Het bestuur en technische commissie zijn ook blij met het aanblijven van de twee: “Het vastleggen van de heren Keuken is niet alleen vanwege hun kwaliteiten belangrijk. Beide jongens kennen de club goed en zijn geliefd binnen de vereniging. We zijn blij nog minimaal een jaar van ze te kunnen genieten.”

Op de foto: Stefan Wildeman, Mark de Haan, Gert-Jan Snijders Jan Bouwmeester

29 maart 2024

Verlenging voor Gert-Jan Snijders en Mark de Haan
Ook volgend seizoen dragen Mark de Haan en Gert-Jan Snijders het tenue van Voetbalvereniging Veenendaal. De spelers, die ondertussen tot het meubilair van de club behoren, hebben hun jawoord gegeven. Gert-Jan is verantwoordelijk voor 7 doelpunten tot nu toe dit seizoen, terwijl Mark elke week belangrijk is in de verdediging.

Trainer Dennis Koorn is blij met het aanblijven van de twee rasechte Veenendaalspelers: ‘’Gert-Jan heeft zich dit seizoen in de basis geknokt en laat elke week zijn waarde zien. Met zijn harde werken en onvoorspelbare acties is hij belangrijk voor het team én het publiek geniet ervan.’’

Het aanblijven van Mark zorgt eveneens voor een lachende hoofdtrainer: ‘’Mark is achterin een rots in de branding en een echte teamplayer. Ondanks een blessure aan het begin van het seizoen heeft Mark zich moeiteloos terug geknokt op zijn oude niveau’’.

Naast een blije trainer zijn de technische commissie en het bestuur ook blij met de verlenging van de twee: ‘’Het aanblijven van Mark en Gert-Jan stemt ons tevreden. Naast dat het fijne gasten zijn om erbij te hebben, draagt het ook bij aan onze doelstelling om een herkenbaar eerste elftal te creëren’’.

23 maart 2024

VV Veenendaal versterkt middenveld met Ilias Abba
VV Veenendaal heeft een oude bekende van trainer Dennis Koorn aangetrokken, Ilias Abba. De oud-speler van het eerste elftal van streekgenoot VVA zal volgend seizoen in het shirt van VV Veenendaal op het veld staan.
“Ilias is een mooie aanwinst voor VV Veenendaal. Een speler met veel kwaliteit en ervaring, een goede verbinder tussen aanval en verdediging.” volgens de Technische Commissie van VV Veenendaal.

28 januari 2024

Paul Okkersen speelde jarenlang bij huidig derdeklasser DEV Doorn waar hij ook een tijd aanvoerder was. Hij is supermarktmanager en had moeite om voetbal en werk te combineren waardoor hij ongeveer anderhalf jaar geleden stopte bij Doorn.

Afgelopen zomer verhuisde Okkersen naar Veenendaal en bezocht zo nu en dan wedstrijden van VV Veenendaal en na meerdere bezoekjes aan duels aan de Groeneveldselaan vroeg hij of hij mee mocht trainen. Daarin overtuigde hij trainer Dennis Koorn (hij kende de verdediger nog van zijn dienstverband bij SVL zes jaar geleden) van zijn kwaliteiten. ,,Vandaar de vraag aan Paul of hij niet per direct wilde aansluiten bij onze groep. Zijn werksituatie is iets gunstiger waardoor wedstrijden spelen nu ook weer tot de mogelijkheden behoort.”

Koorn prijst de kwaliteiten van de dertiger. ,,Wij zijn blij met de ervaring die Paul meebrengt en de rust in combinatie met zijn voetbalinzicht. Een goede aanvulling in onze vrij jonge selectie. Paul is op diverse plekken inzetbaar, maar heeft natuurlijk nog een achterstand. Zijn voetbalconditie en wedstrijdfitheid moet nog flink verbeteren om hele wedstrijden te kunnen spelen, maar ik ben blij dat Paul is aangesloten.”

23 januari 2024

‘Vrijwilliger’ Wayne Berry gaat voor vijfde seizoen VV Veenendaal

VEENEDAAL Verdediger Wayne Berry heeft tijdens de trip naar Benidorm zijn jawoord gegeven aan VV Veenendaal voor een langer verblijf. Al sinds het seizoen 2020-2021 speelt Berry voor de vierdeklasser.
De aanvoerder is niet alleen op het veld belangrijk, meent voorzitter Daan van Kleef. ,,Wayne is niet alleen als speler vanwege zijn ervaring belangrijk. Maar wat erg gewaardeerd wordt, is dat Wayne ook als vrijwilliger regelmatig een steentje bijdraagt bij de vereniging. We zijn dan ook erg blij dat Wayne nog een seizoen ons shirt draagt en zo ook betrokken blijft bij de club.” Eerder al zegde Rick Achterberg toe voor een volgend seizoen.

21 januari 2024

Rick Achterberg speelt ook komend seizoen voor VV Veenendaal

Ook volgende seizoen speelt Rick Achterberg bij VV Veenendaal. In het zonnige Benidorm, waar VV Veenendaal onlangs op trainingskamp was, zette hij de al toegezegde handtekening voor het seizoen 2024-2025. Rick is van grote waarde voor het elftal en hoopt ook volgend seizoen dit opnieuw te zijn.

Nadat Rick bij DOVO in diverse selectie elftallen had gespeeld, maakte hij in 2022 de overstap naar VV Veenendaal. Rick speelt volgend seizoen al voor het derde seizoen in het shirt van VV Veenendaal. “Dat Rick bijtekent voor het derde seizoen sluit aan bij de visie van VV Veenendaal, namelijk: Een herkenbare en stabiele selectie. We zijn blij dat Rick, net als al de nodige anderen, VV Veenendaal ook volgend seizoen trouw blijft.”