Het huidige bestuur van v.v. Veenendaal bestaat uit de volgende personen.

andre k
bas
kees
JB2
nieuwe foto 2

Doelstelling bestuur: Het huidige bestuur werkt vanaf zijn aanstelling aan een aantal speerpunten. Met deze punten wil het bestuur een goede organisatie neerzetten voor de toekomst.

• Sportief, met het 1e elftal wil v.v.Veenendaal binnen een aantal jaar enkele klassen hoger spelen.
  • Nieuwe leden, nieuwe senioren teams op zaterdag en zondag zijn noodzakelijk voor een groei op sportief vlak.
  • Jeugdafdeling v.v.Veenendaal moet groeien.
  • Communicatie, de communicatie intern en extern moet eenduidig en duidelijk zijn. v.v.Veenendaal in een positief daglicht stellen.
  • Financiële situatie, om aan bovenstaande te kunnen werken is een gezonde financiële situatie noodzakelijk
  • Vrijwilligers, om aan bovenstaande te kunnen werken is een goed vrijwilligersbeleid noodzakelijk.
  • Sponsors, om aan bovenstaande te kunnen werken is een goed sponsorbeleid noodzakelijk. Daarnaast moet sponsoring voor beide partijen een win-win situatie opleveren.

Onder het bestuur zijn er diverse commissies binnen v.v.Veenendaal. Elk met hun eigen taken en verantwoordelijkheden: Taken en bevoegdheden matrix Wilt u contact met een bestuurslid? Mail dan naar info@vvveenendaal.nl