Jeugd

De jeugdafdeling van v.v. Veenendaal is groeiende. In het najaar van 2008 is de club opnieuw begonnen met een jeugdafdeling. Wat toen begon met enkele teams bij de pupillen is nu een volwaardige jeugdafdeling geworden. Van de Mini’s tot en met de A-junioren, in elke leeftijdscategorie hebben wij een of meerdere teams. Momenteel zijn er zo’n 170 jeugdleden actief, verdeeld over 13 jeugdelftallen.

Het jeugdbestuur heeft enkele speerpunten:

• Plezier in het spel staat bovenaan, goede prestaties zijn meer dan welkom.
  • Het jeugdbestuur streeft erna om alle teams in gesponsorde kleding te laten spelen, het liefst in combinatie met trainingspakken en sporttassen.
  • Naast het voetbal zijn er worden er jaarlijks ook nog andere activiteiten georganiseerd. Dit om het clubgevoel te versterken.
  • Het naleven van de gedragsregels om het op en rond het veld zo leuk mogelijk te houden.
  • Met het doorlopen van de jeugdafdeling hopen wij onze spelers klaar te maken voor de selectie van v.v. Veenendaal.

Onze jeugd heeft de toekomst!