Senioren:

Senioren zijn van harte welkom om te komen voetballen bij v.v. Veenendaal. De senioren elftallen voetballen op zaterdag. Ook hele voetbalteams zijn van harte welkom bij v.v. Veenendaal. Misschien hebben jullie het op de huidige club niet naar je zin, informeer dan eens bij v.v. Veenendaal wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden doe je via de volgende link: http://www.vvveenendaal.nl/aanmeldingsformulier/

Voor vragen, mail naar info@vvveenendaal.nl

Junioren:

De jeugdafdeling van v.v.Veenendaal is groeiende, momenteel hebben wij jeugdelftallen van de mini’s tot en met de JO19 en bij v.v. Veenendaal spelen ook meisjes (gemengd).

Nieuwe leden worden in een team ingedeeld door de jeugdcoördinator, dit in overleg met de betreffende leider(s).

Voor vragen, mail naar jeugd@vvveenendaal.nl

Contributie:

Deze bijdragen zijn pér maand en alléén mogelijk via een automatische incasso.

Contributie is men verschuldigd per seizoen (ook bij tussentijdse opzegging).

Tarieven per 1 augustus 2017

Jeugdleden:

• Tot en met 7 jaar: € 9,60
  • 8 tot en met 12 jaar € 13,10
  • 13 tot en met 18 jaar € 15,00

Senioren:

• Spelend: € 18,30

Niet spelende leden betalen € 8,80

Afmelden:

Als jij je wilt afmelden bij onze club dan dien je het volgende te doen:

1. Afmelden bij je trainer / leider
  2. Schriftelijk afmelden bij de club via het e-mailadres info@vvveenendaal.nl

Let op:

• Mocht het lidmaatschap niet voor 30 juni zijn beëindigd dan zal dit automatische doorlopen tot 1 januari.
  • Beëindig je het lidmaatschap na 1 januari dan zal dit automatisch doorlopen tot 1 juli.
  • Wilt u uw lidmaatschap omzetten van spelend naar niet-spelend lid dan dient u dit ook te melden via info@vvveenendaal.nl

Overschrijven:

Overschrijvingen van een andere voetbal vereniging naar v.v. Veenendaal verlopen niet meer via een papieren overschrijf-formulier maar digitaal.

Hoe werkt dit?

1. Een speler meldt zicht bij de vereniging met de KNVB relatiecode
  2. De speler vult een inschrijfformulier in en ondertekent deze
  3. De nieuwe vereniging vraag het overschrijvingsverzoek digitaal bij de KNVB aan