Nieuws

Iets voor jou? Unieke Ajax Camp op de velden van VV Bennekom.

Beste VV Veenendaal-speler,

De Ajax Jeugdopleiding is wereldberoemd en heeft al vele grote talenten voortgebracht. Het is ook een droom van velen om met Ajax mee te trainen. In de zomervakantie kan dit bij VV Bennekom!

 Van 9 – 13 juli organiseert Ajax Camps & Clinics bij VV Bennekom een uniek, leuk en vooral leerzaam trainingskamp. Met door Ajax opgeleide trainers.

Iedereen van 6 tot en met 16 jaar kan zich hiervoor aanmelden op www.ajaxcamps.nl. Op basis van leeftijd en niveau delen wij de groepen in en wordt de oefenstof afgestemd,  zodat iedereen zoveel mogelijk leert. De trainingen zijn dus niet voor iedereen gelijk, maar altijd gebaseerd op de unieke Ajax-trainingsmethodiek en –stijl die ook gebruikt wordt voor onze Ajax Jeugdopleiding.

 

Deze zomervakantie komen alle bewegingen voor van de Ajax1 spelers. Na deze week kun jij de bewegingen van onder andere Sulejmani, Verthongen en Janssen laten zien aan iedereen zoals een echte Ajacied!

 

Naast deze unieke ervaring krijgen de deelnemers een Adidas Ajax Camps tenue en bal. Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan het eind van deze week een Ajax Camps & Clinics certificaat en kun je bovendien mooie prijzen winnen bij de finales.

 

Wil jij in de zomervakantie meedoen? Schrijf je dan nu in op www.ajaxcamps.nl.

Wees op tijd want vol is vol!

 

 

Tot ziens op de velden van VV Bennekom.

 

 

 

 

 

Rob Witschge

Hoofdtrainer Ajax Camps & Clinics

Een gedachte over “Iets voor jou? Unieke Ajax Camp op de velden van VV Bennekom.

 • Beste trainers van alax
  Mijn kleinzoon David van de pol speelt komend seizoen bij d1 vitesse heeft ook gespeeld in de selectie knvb,naast voetbal is hij ook een judoka bruine band.
  Hij heeft veel lovende woorden over de voetbalweek en vooral de trainer was zijn maatje.
  Ajax toch een club metpassie.
  Mede namens David veel dank en een mooie ervaring.
  opa van de pol (schr knvb 50jr)

Geef een reactie