In de zomer door blijven sporten?

Als sportliefhebber informeren wij u graag over de opening van LaVita Lifestyleclub aan de Sportlaan in Veenendaal en de mogelijke voordelen voor u. Ook leden van v.v. Veenendaal mogen profiteren van verenigingsactie die in samenwerking met Sportservice Veenendaal aangeboden kan worden.

LaVita Lifestyle club (lavitaveenendaal.nl)

LaVita is een multifunctioneel sport- en preventiecentrum met fitness, spa- en zwemfaciliteiten maar ook huisartsen en fysiotherapeuten werken bij ons onder 1 dak. Wij bieden een totaaloplossing voor zowel de “bankzitter” als de actieve sporter die zijn conditie wil onderhouden of grenzen wil blijven verleggen. Samen met de Veenendaalse sportverenigingen gaan wij actief aan de slag met het verbeteren van sportprestaties en het stimuleren van alle vormen van sport en beweging in onze gemeente.

De actieve sporter kan bij ons terecht om op een leuke, ontspannende en verantwoorde manier te werken aan een gezonde en actieve lifestyle. Daarnaast helpen wij mensen die gedurende een lange periode inactief geweest zijn om op een laagdrempelige wijze in beweging te komen. Toename van het aantal actieve sporters in onze gemeente met een gezonde en actieve levensstijl is van groot maatschappelijk belang.

Speciale verenigingsactie

Om leden van v.v. Veenendaal kennis te laten maken deze club en faciliteiten bieden wij de leden een speciale zomeraanbieding. Drie maanden (juni, juli en augustus) onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten, inclusief zwembad, voor slechts € 99,00.

Verder krijgt v.v. Veenendaal 50 gratis inspiratiepassen cadeau. Deze pas, ter waarde van € 35,00 per persoon, geeft de mogelijkheid om kennis te maken met alle faciliteiten van LaVita en de zwemfaciliteiten van Sportservice Veenendaal. De passen liggen vanaf morgen in de kantine met een inschrijflijst.

Succes met sporten!

Geef een reactie