v.v. Veenendaal wint thuis met 3-0 van Viod

Met Tristen de Kleuver van 8 jaar uit de F1 als pupil van de week en met Cateringservice het Noorden als Balsponsor wist Veenendaal vandaag 3-0 thuis te winnen van VIOD uit Tienhoven.

Cateringservice het Noorden zorgt voor totale verzorging van uw Feest, Party of Evenement.
www.cateringservice-hetnoorden.nl

Na de 7-1 nederlaag van vorige week, heeft Veenendaal zich tegen VIOD knap weten te revancheren. Op eigen veld werd er verdiend met 3-0 gewonnen, al had de eindstand hoger kunnen uitvallen. Vooral voor rust kreeg de Veenendaalse ploeg kansen, maar werd er niet gescoord. Eenmaal moest VIOD zelfs een bal van de lijn halen ,,Als je voor rust drie of vier keer scoort, kijkt daar niemand raar van op. Gelukkig bleven wij voetballen en is het ons gelukt belangrijke punten te pakken”, aldus trainer Andre Quint.

Na de 7-1 nederlaag sprak Quint dinsdag met zijn team. ,,Wij wisten toen allemaal waar het aan lag en donderdag hebben wij scherp getraind. Er stond vandaag echt weer een collectief en dan zie je dat wij goed kunnen voetballen.”

Na rust wisten Henrico Hulstein, Ferdie Gerritsen en Gert Jan Snijders het net te vinden, waardoor Veenendaal een eenvoudige 3-0 overwinning wist te boeken. ,,We gaven amper wat weg en hebben drie keer weten te scoren. Na de 1-0 gingen zij wat meer aanvallen, waardoor wij ruimte kregen. Mijn jongens hebben hier uitstekend gebruik van gemaakt, waardoor je nu met een grote glimlach het veld afstapt.”

Bron:veenendaalsekrant.nl

Geef een reactie