Uitnodiging vrijwilligersavond 10 november 2012

Beste vrijwilligers van v.v. Veenendaal,

Het voetbalseizoen 2012-2013 is inmiddels enkele maanden gestart.

Om daar te komen waar de voetbalvereniging Veenendaal momenteel staat met onder andere een schone kleedkamer en kantine, bijna elke dag (jeugd) trainingen), verschillende activiteiten en de voetbalwedstrijden op zaterdag en zondag is de vrijwillige inzet van u als vrijwilliger onmisbaar!

Als bestuur proberen we alles in goede banen te leiden maar hierbij hebben wij de steun van u en van nieuwe vrijwilligers nodig. Met de werving van nieuwe vrijwilligers zijn wij druk bezig, maar wij beseffen ook dat dit niet van de ene op de andere dag gerealiseerd is.

Om u te bedanken voor uw inzet nodigen wij u en uw partner uit om op zaterdag 10 november 2012 de vrijwilligersavond bij te wonen vanaf 20.00 uur.

Wij zorgen deze avond voor een drankje en een hapje, waarna er een dansje gemaakt kan worden op de muziek van een DJ.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Gerard Wildeman

Voorzitter V.V. Veenendaal

 

 

 

 

P.S. Gemeente Veenendaal wil ook graag alle vrijwilligers bedanken en organiseert ook een vrijwilligersavond waar u ook van harte welkom bent!

Bent u vrijwilliger in de gemeente Veenendaal?
Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest 2012 op 20 november a.s. Een feestelijke avond speciaal voor u, als dank voor uw vrijwillige inzet voor onze Veense samenleving.

Aanmelden
Op deze website  (http://vrijwilligersfeestveenendaal.nl/) leest u meer over het feest en kunt u zich aanmelden.

Met vriendelijke groet,

Margriet de Leeuw
directeur Vrijwilligers Netwerk Veenendaal

Geef een reactie