AlgemeenJeugdNieuws

Siem Gerritsen 50 jaar lid

Zoals gebruikelijk bij v.v. Veenendaal worden tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie leden die 25 of 50 jaar lid zijn in het zonnetje gezet.

Afgelopen receptie is Teunis Lansing reeds gehuldigd vanwege 50 jaar lidmaatschap.

Helaas kon Siem Gerritsen deze receptie helaas niet aanwezig zijn. Omdat het bestuur zijn 50 jarig lidmaatschap niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan is er een recent een bezoek gebracht aan cafe ’t Huchie om Siem te bedanken.
Voorzitter Gerard Wildeman heeft samen met Michel Heikamp een oorkonde voor het 50-jarig lidmaatschap, een bos bloemen en cadeaubon overhandigd.

Siem Gerritsen is 50 jaar betrokken geweest bij de vereniging op vele gebieden. Siem is begonnen als jeugdspeler, speelde in het 1e elftal maar heeft ook de taak vervuld van leider van het 1e elftal.

Daarnaast heeft Siem met zijn ervaring de vereniging ook adviezen gegeven betreffende de horeca. Vanaf 1984 was Siem namelijk de uitbater van cafe ’t Huchie aan de Nieuweweg. Ondanks dat Siem minder tijd had de vereniging te bezoeken is hij nooit beroerd geweest de vereniging te sponsoren in welke vorm dan ook.

Vele jaren heeft er bij v.v. Veenendaal een reclamebord gehangen van ’t Huchie, hebben er teams gespeeld in een tenue van ’t Huchie of kon club een beroep op Siem doen voor een andere bijdrage. Ook dit seizoen mag ’t Huchie zich nog balsponsor van een wedstrijd van ons 1e elftal noemen.

Siem, nogmaals bedankt en gefeliciteerd met je 50 jarig lidmaatschap van v.v. Veenendaal!
We hopen je nog eens langs de lijn te begroeten.

Voorzitter Gerard Wildeman met Siem Gerritsen.

 

 

Geef een reactie