Vele lachende gezichten bij v.v.Veenendaal

Uit de Veenendaalse Krant:

Op zaterdag 19 oktober was er een jeugdclinic bij voetbal vereniging Veenendaal. Tijdens deze clinic werden de 75 jeugdleden van v.v.Veenendaal begeleid door de selectiespelers. Om 10:00 uur begonnen de spelers (van mini’s t/m C-junioren) aan de warming-up onder begeleiding van de hoofdtrainer. Hierna volgde er op en rond het hoofdveld een clinic met een 7-tal activiteiten.

De onderdelen liepen uiteen van technische spellen tot speedtest waarbij de snelheid van je schot gemeten kon worden. Swingende beats over het hoofdveld, de geur van zojuist gebakken oliebollen en een aangenaam zonnetje zorgde voor een perfecte sfeer. Hennie Bouman, de oliebollenbakker van Hannisse heeft maarliefst 2000 oliebollen gebakken, dit geheel kosteloos en de opbrengst kwam ten goede aan de jeugd van de vierdeklasser.

Rond 12:00 uur kwam de finale van de penaltybokaal in zicht, dit was voor de meeste pupillen toch wel het belangrijkste onderdeel van de dag.  Keeper van het eerste Dennis van de Beek stond in het goal om de penalty’s eruit te tikken.  De shoot-out, het finalespel werd gehouden onder toeziend oog van een vol sportpark. Per leeftijdscategorie kwam er een winnaar uit de bus, bij de C-junioren waren hier zelfs 12 penalty’s voor nodig!

http://www.veenendaalsekrant.nl/_incs/vele_lachende_gezichten_bij_vvveenendaal_2660215.html

Geef een reactie