Veenendaal wint thuis de derby tegen de Musketiers

VEENENDAAL – Trainer Andre Quint sprak na afloop van de 3-2 overwinning op Musketiers over misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen. De oefenmeester van Veenendaal zag vooral in de eerste helft zijn team stuntelen en mocht van geluk spreken dat Musketiers daar weinig tegenover stelde. ,,Zij waren niet best en profiteerden niet van onze fouten. Daardoor bleven we in de wedstrijd en konden we nog winnen ook.”

De ploeg uit Elst kwam op voorsprong en dus moesten de Veenendalers weer teren op sluwheid van de ervaren spits Marcel Martens. De aanvaller produceerde de gelijkmaker en was betrokken bij de overige twee doelpunten die op naam kwamen van Gert Jan Snijders.

Andre Quint: ,,We konden daarna uitlopen, maar dat vergaten wij. Ik denk dat het onderschatting was en wij met de gedachten speelden dat het wel goed kwam. Wij speelden slap en inspiratieloos. Voorheen verloren wij deze wedstrijden, maar nu wordt er toch gewonnen. Dat is het enige pluspunt dat ik kan verzinnen.”

Musketiers kwam in de slotfase nog wel terug tot 3-2, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. ,,Het was eigenlijk dramatisch vandaag.”

 

Bron: Veenendaalsekrant.nl

20131109a

Geef een reactie