Programma nacompetitie v.v. Veenendaal – Update2

Update  14-mei

Het schema van Veenendaal is aangepast. Via een tuchtzaak bij de KNVB is bepaald dat Hercules, de beoogde tegenstander van Veenendaal in de eerste ronde van de nacompetitie, drie punten in mindering heeft gekregen. Hierdoor moeten Hercules, Nita en Bunnik onderling uitmaken wie op welke plaats in de competitie eindigt. Na die wedstrijden wordt het nacompetitieschema van vv Veenendaal bekend. Waarschijnlijk is de 1e wedstrijd 27-mei of 1 juni.

———————————————————————————————————————————————————

Update 11-mei

v.v. Veenendaal begint de nacompetitie met een uitwedstrijd bij Hercules te Utrecht. Op 17 mei om 14.30 uur is de nummer 12 van de derde klasse D (de poule van VRC) de tegenstander. Een week later, 24 mei om 14.30 uur, is de return in Veenendaal.

Mocht Veenendaal het tweeluik winnen, dan volgt in de tweede ronde een dubbele ontmoeting tegen de winnaar van HMS-DVSU. Die tweede ronde staat gepland voor 31 mei (uit) en 7 juni (thuis), beide keren 14.30 uur. De winnaar van de tweede ronde speelt volgend seizoen in de derde klasse.

 

20140507-222030.jpg

Een gedachte over “Programma nacompetitie v.v. Veenendaal – Update2

  • 15 mei 2014 om 16:56
    Permalink

    vv Veenendaal

    Het schema van Veenendaal is nog niet bekend. Via een tuchtzaak bij de KNVB is bepaald dat Hercules, de beoogde tegenstander van Veenendaal in de eerste ronde van de nacompetitie, drie punten in mindering heeft gekregen. Hierdoor moeten Hercules, Nita en Bunnik onderling uitmaken wie op welke plaats in de competitie eindigt. Na die wedstrijden wordt het nacompetitieschema van vv Veenendaal bekend.

Geef een reactie