Veenendaal redt het niet in de nacompetitie

 

Op een regenachtig sportpark heeft v.v. Veenendaal net niet de volgende ronde in de nacompetitie gehaald. Na een 0-2 uit-nederlaag tegen NITA werd de return dinsdagavond met 1-0 gewonnen en dat bleek niet genoeg. ,,Maar we kunnen tevreden zijn”, sprak trainer Andre Quint na afloop trots.

En dat was terecht, want zijn ploeg liet zien waar Veenendaal momenteel mee bezig is. Met enkele jonge spelers wordt er gebouwd aan een elftal dat elk jaar een stapje moest maken. Met enorm veel inzet, passie en strijdlust wisten de Veenendalers aan publieksbinding te doen.

Na wat kleine mogelijkheden, kreeg Gert Jan Snijders halverwege de eerste helft een niet te missen kans. In de kluts kreeg de aanvaller oog in oog met de doelman de bal echter niet tegen het net. Vlak voor rust was het dan toch raak; na een corner wist Snijders zijn misser goed te maken.

Na de thee ging het spektakel vrolijk door. De Veenendalers gingen op jacht naar de belangrijke tweede treffer, maar deze kwam er niet. Snijders kreeg wederom een kans voor open doel, maar de jonge spits kreeg de bal er niet in. Hierdoor is Veenendaal uitgeschakeld in de nacompetitie en mag het na een mooi en sportief seizoen met vakantie.

Bron:veenendaalsekrant.nl door Jeroen van der Veer

Geef een reactie