Oproep: nieuws voor de website.

De website van v.v. Veenendaal vormt een belangrijk communicatieplatform voor de gehele vereniging. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze supporters, tegenstanders en potentiële nieuwe leden.

Het belangrijkste voor een goede website is dat de informatie up-to-date is. Daarvoor zijn wij echter ook afhankelijk van alle leden en elftallen.

Voor elk team zijn er mogelijkheden om zichzelf te profileren op onze website. Denk hierbij aan een (recente) teamfoto, sponsorgegevens en een spelerslijst.

Daarnaast kan iedereen (of je nu speler, supporter, vrijwilliger of begeleider bent) nieuws aanleveren wat we (na controle en goedkeuring) kunnen plaatsen op onze website. Denk hierbij aan wedstrijdverslagen, oproepen voor spelers/vrijwilligers/sponsors , agenda-items of een aankondiging/verslag van een kampioenswedstrijd.

Tevens hebben we ook de beschikking over Facebook, Twitter en Youtube waar we berichten kunnen doorplaatsen om een groter bereik te creëren.

Dus, heb je een nieuwsbericht of agenda-item voor op onze website, tips, vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar website@vvveenendaal.nl.logo.jpg