Overlijden Stefan Verwoert

Dinsdag jl. heeft voetbal vereniging Veenendaal geschokt kennisgenomen van het plotselinge overlijden van voormalig 1e elftal speler Stefan Verwoert (22), die aan een zeldzame vorm van kanker leed. In overleg met de familie maken wij het nu kenbaar.

Het afgelopen jaar heeft de vereniging nog massaal geld ingezameld met een sponsorloop, om zo meer onderzoek te kunnen laten plaatsvinden naar deze zeldzame vorm van kanker (sarcomen). Ondanks zijn ziekte is Stefan nog volop bezig geweest met zijn geliefde sport voetbal. In de laatste weken is zijn situatie echter snel achteruit gegaan.

v.v. Veenendaal is daarom ook diep geschokt en wenst de familie, vrienden en kennissen van Stefan alle sterkte toe bij de verwerking van dit immense verlies. Aanstaande zaterdag zal bij alle thuiswedstrijden een minuut stilte in acht genomen worden. Hiernaast zal in de kantine een hoek ingericht worden ter nagedachtenis aan Stefan en zal er een condoleance-boek neergelegd worden. Tijdens de wedstrijd van het eerste zal het eerste elftal met rouwbanden spelen.

Het Bestuur