AlgemeenJeugdNieuws

Klaar voor de grote clubactie!

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is mooie nieuwe trainingsmaterialen en kleding voor de jeugd aan te schaffen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze club! Van deze €2,40 mag jij per contant verkocht lot €0,40 zelf houden als zakgeld. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:
Contante verkoop:
1/ We werken met intekenlijsten waarop de lotenkoper zijn gegevens kan achterlaten. Hierbij lever je de loten op een later tijdstip af en ontvang je op dat moment je geld. OF
2/ We kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te ontvangen. (let op alle loten die aanvraagt moeten ook verkocht worden en kunnen niet retour naar Moniek Jansen.)                Voor elk contant verkocht lot krijgt de verkoper zelf € 0,40 cent zakgeld.

Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Bij deze verkoop ontvang je geen zakgeld per verkocht lot.

Superlot: Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie
€ 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.
Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Moniek Jansen (moeder van Ian jo13-1 en Tygo jo9-1) vóór 21 november. Zij zorgt ervoor dat je jouw loten krijgt, het is ook mogelijk om direct loten mee te nemen zodat je maar 1x langs de deuren hoeft. Denk er dan wel aan dat je allee meegenomen loten niet meer terug kan geven.

Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Moniek Jansen (aan het einde van de actieperiode) een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Daarnaast ontvangt iedereen die meer dan 20 loten heeft verkocht een nieuw trainingspak van de club die je op de club mag gebruiken (het trainingspak blijft wel eigendom van de club).

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2017 is het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen om de trainingen nog leuke / beter te maken zoals bijvoorbeeld een rebounder/tjoek en kleding voor de jeugd.

materialen voetbal

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Moniek Jansen

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds: 50% korting. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.