AlgemeenNieuws

(assistent) jeugd trainers gezocht

Weet je nog? Vroeger op de woensdagmiddag en later ook op de avonden samen trainen, op zaterdag een wedstrijd spelen en daarna lekker ravotten met je teamgenoten op het sportpark. Wie heeft het vroeger niet gedaan en veel geleerd van de trainers of leiders die ervoor zorgden dat jullie konden voetballen.

Alles binnen een vereniging valt en staat met vrijwilligers. Voetbal is de hoofdzaak van onze vereniging, maar zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden.
Jouw hulp en bijdrage bij de club, in welke orde van grote dan ook, is erg belangrijk. We zijn samen één vereniging en moeten deze met zijn allen draaiende houden.

Op dit moment zijn er een aantal functies en/of taken waarvoor mensen nodig zijn. Meld je aan, want je helpt niet alleen de vereniging, maar ook de mensen die reeds voor de club en voor jou klaar staan of voor je klaar hebben gestaan toe jij als jeugdspelers over onze velden heen liep.

Samen moeten we het doen; vele handen maken licht werk. Help jij ons als (assistent) jeugd trainer?

Je begeleid samen met iemand anders 1 of 2 keer in de week een team jonge voetballers. Er zijn mogelijkheden om te trainen in verschillende categorieën met spelers van 10 tot 18 jaar.

Wij zijn op zoek naar trainers die:

– affiniteit hebben met junioren voetbal.
– communicatief en sociaalvaardig zijn
– goed kunnen samenwerken met de andere jeugdtrainers en leiders
– 1 of 2 keer per week training kunnen geven
– In bezit is zijn van een KNVB diploma of deze op kosten van v.v. Veenendaal (niet verplicht) zouden willen behalen

Ervaring als trainer is welkom, maar een stuk enthousiasme is veel belangrijker!

Mocht je een steentje bij willen dragen aan het voetbalplezier van onze talenten van de toekomst, meld je dan bij de jeugdcommissie. Mail dan naar jeugd@vvveenendaal.nl of bel naar 0614999295 voor meer informatie.