Nieuwe spelers selectie v.v. Veenendaal

Deze week is Veenendaal met twee nieuwe spelers overeengekomen dat zij per volgend seizoen bij v.v. Veenendaal komen voetballen.

Roy Rentenaar komt over van VRC. De aanvaller gaf enkele dagen geleden aan te vertrekken bij zijn huidige vereniging waarna hij er met Veenendaal na enkele gesprekken is uit gekomen om de overstap te maken.

Daarnaast komt Rick van de Steeg over van GVVV. Rick heeft alle selectie-elftallen bij GVVV doorlopen en speelt nu in GVVV 2. Rick kiest ervoor om in een 1e elftal te gaan spelen.

Roy en Rick, welkom bij de club!

 

Eerder deze maand maakte Lars Nieboer de overstap (terug) naar Candia.

Lars Nieboer stapte vorig jaar over van Candia’66 naar v.v. Veenendaal. Inmiddels is de spits weer teruggekeerd bij de club waarmee hij vorig seizoen het kampioenschap heeft gevierd. “ Je kan er dramatische over gaan doen maar het is niet geworden waar beide partijen bij aanvang van dit seizoen op hadden gehoopt. Daarom heb ik besloten terug te keren naar Candia’66. Na de zomer ga ik studeren aan de hoger hotelschool in Maastricht. Hoe het dan met voetballen gaat gaan we nog bekijken. Ik ga nu trainen bij Candia’66 en wanneer de KNVB en v.v. Veenendaal het goed vinden ga ik nog wat wedstrijden spelen in de B categorie.” bron: voetbaleentwee

Lars bedankt voor je inzet en succes!