Bereikbaarheid sportpark zaterdag 24 augustus

Op zaterdag 24 augustus wordt voor de 37ste keer de Admicom Triathlon Veenendaal georganiseerd door STV (Stichting Triathlon Veenendaal).

In overleg met en na toestemming van de Gemeente Veenendaal en de Provincie hebben wij ook dit jaar toestemming gekregen om de Rondweg-Oost, vanaf de rotonde Cuneraweg tot aan de Prins Clauslaan, de Groeneveldselaan vanaf de Tinneweide richting Benedeneind en een stukje Wageningselaan af te sluiten van 7.00 uur tot ongeveer 18.00 uur ten behoeve van dit evenement.

Kijk ook op onze website: http://www.triatlonveenendaal.nl/de-wedstrijd/parcours/

Wij willen jullie het volgende advies geven:

  • Tijdens ons evenement is het niet mogelijk om met gemotoriseerd vervoer ons parcours te kruisen of betreden.
  • Bevoorrading van de kantines en aanvoer van grotere items kunnen allemaal in de voorafgaande dagen van 24 augustus gerealiseerd worden, ook al zijn wij dan al met de opbouw bezig.
  • Voor wat betreft 24 augustus: adviseren wij jullie dringend om jullie leden op te roepen om enkel op de fiets of wandelend naar het sportpark te komen.
  • Per fiets zullen jullie bezoekers door onze vrijwilligers begeleidt worden tijdens het oversteken op de daarvoor aangegeven punten. Leden die met de auto willen komen zullen deze verder weg moeten parkeren, wat een redelijke wandeling met zich mee zal brengen. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld te parkeren op de woonboulevard. Daar zal ook beveiliging staan om dat te handhaven.

Parkeren kan in de omgeving en op aanwijzing van de verkeersregelaars, vervolgens kunnen zij lopend naar jullie accommodatie.

Ook dit jaar rekenen wij op jullie sportieve medewerking en begrip hiervoor.