Wie wint de Veense Kei?

Inwoners, instanties en verenigingen kunnen jongeren nomineren voor de jongerenprijs de Veense Kei. Deze prijs van de gemeente Veenendaal is een stimulans én een beloning voor jongeren van 8 tot 23 jaar die zich in 2019 hebben ingezet voor een mooier, leefbaarder en socialer Veenendaal.

Initiatieven

Denk bij initiatieven aan bijvoorbeeld het opknappen van een speeltuin of groenstrook, (mede)organiseren van een sporttoernooi, een boodschappenservice opzetten voor ouderen of een actie om de wijk schoon of veiliger te maken.

Wethouder Martijn Beek: ‘Ik vind het geweldig dat er in onze gemeente jongeren zijn die zich actief inzetten voor anderen. Ze zijn een voorbeeld en maken het verschil. Ik zet deze jongeren graag in het zonnetje. Help mee en laat ons weten wie de Veense Kei 2019 verdient!’

Aanmelden

Kent u een jongere die zich met hart en ziel heeft ingezet voor een socialer, leefbaarder en mooier Veenendaal? Meld diegene dan aan voor de Veense Kei 2019. Dit kan tot 22 november 2019 via www.veenendaal.nl/veensekei.

Een deskundige jury beoordeelt de aanmeldingen. De jury bestaat uit een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), een medewerker van Veens en een afvaardiging van de Jongerenraad. De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari bekend gemaakt en ontvangt een Twinkeling cadeaubon van € 100,-.